Daca videografia de nunta reprezinta un real interes pentru tine, te sfatuiesc sa citesti acest articol in care voi scrie despre manipularea clientilor. De ce ofertantii manipuleaza un segment din piata? Este simplu! Atata timp cat oamenii sunt dezinformati, se poate orice. Si cand spun orice ma refer in primul rand la „intensitatea si nivelul colaborarii”. Este bine totutusi ca ofertantii care se preteaza la atuu-ri de genul aparaturii… nu au cum sa evolueaza. Poate pare paradoxal dar un echipament profesionist nu iti creste ranking-ul calitatii niciodata. De ce? Citeste articolul complet si afla cum sa te feresti de ofertantii de acest gen.

Spre uimirea mea, piata videografiei de nunta nu se indreapta in directia corecta. Nu zic ca nu exista o mana de oameni care isi fac foarte bine treaba. Eu aduc ca exemplu majoritatea cameramanilor care adopta strategii „scamatoricesti” in fata potentialilor clienti. Una dintre aceste strategii este aceea de a prezenta aparatura folosita in filmarea nuntii. Am invatat in anii de activitate in videografie ca cel mai important element intr-un rezultat este „creatorul”. Creatorul nu poate fi un obiect… dar poate utiliza obiectul cu scop de unealta.

Filmari Nunti – Spune stop manipularii in masa!

Ma gandesc ca meseria mea putea fi de zugrav. Oare si acolo ar fi existat posibilitatea ca anumiti zugravi sa prezinte clientului uneletele? Parca aud si vad: Sunt profesionist domnule nu vezi ce mistire folosesc? Este neplacut sa vezi ca unii isi ating limitele mult prea devreme.

Asa cum am scris in descrierea acestui articol, in cazul in care videografia de nunta reprezinta un interes real pentru tine, tine cont de urmatoarele aspecte:

  1. Nu te lasa influentat de aparatura pe care o folosete un videograf in filmarea de nunta.
  2. Nu accepta prezentarea gadget-urilor. Excesul de gadgeturi poate duce la incubarea emotiei.
  3. Daca informatiile date sunt incomplete exista posibilitatea sa fie o copie a unui content deja creat de „un exemplu al videografiei”.
  4. Informatiile prezentate pe blogurile aparute peste noapte ce contin articole (black seo) nu sunt altceva decat o conceptie limitata a celor care se preteaza sa „fure” idei si content de pe site-urile populare de videografie. Zilele trecute am rasfoit putin online-ul si am descoperit ca informatiile prezentate de mine in acest blog au fost readaptate pe alte site-uri de duzina.
  5. Videografia nu este un produs.. videografia eticheteaza viziunea, caracterul, talentul si determinarea cameramanului de nunta.

Sunt convins ca informatia prezentata de mine in acest blog te va ajuta sa te feresti de ofertantii care isi ating limitele mult prea devreme. Ofera-ti timp pentru a te documenta. Si, cel mai important lucru de care trebuie sa ti cont este acela ca: Tu, esti singura persoana care stie ce isi doreste sa obtina prin colaborarea cu un videograf de nunta.

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Ella Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Ella
Cititor
Ella

Madalin, ce ai scris tu in acest articol este valabil in orice segment de piata. Asa este peste tot. Sunt o mana de oameni care creaza si o gloata de alti oameni care copiaza.