De ce eu cred ca filmarile de botez vor disparea din ofertele videografilor pro? Videografii pro au inceput sa aloce din ce in ce mai mult timp pentru proiectele cu potential. Proiectele cu potential reprezinta filmarile de nunta ce ofera resurse importante videografilor. Pentru ca toti lucram individual, iar in spatele nostru nu se afla o armata de oameni care sa ne sustina, timpul alocat lucrarilor cu potential ne poate determina sa nu mai realizam filmari de botez.

Multi vor spune ca nu are nici o relevanta si ca informatia scrisa in acest articol este incorecta. Pentru a-mi sustine ideea am sa argumentez de ce sustin eu ca filmarile de botez vor disparea din ofertele videografilor pro. Dupa cum stim deja, o filmare de botez nu ofera nici pe departe resursele pe care le ofera o filmare de nunta. Fiecare videograf isi doreste sa ofere potentialilor clienti o anume imagine, un anumit nivel al calitatii. Conceptul unei filmari de nunta nu poate fi comparat cu cel al unei filmari de botez.

In filmarea de nunta vorbim de doua planuri. Planul in care prezentam actiunea evenimentului si planul in care prezentam legatura dintre cei doi. Corect? Corect! Dar la botez ce facem? Solutii sunt si la acest tip de filmare, doar ca bugetul unei asemenea filmari este cu mult scazut fata de bugetul investit intr-o filmare de nunta. Oare, asa trebuie sa fie? Eu ma gandesc ca in momentul cand esti pus in fata unui proiect ce iti ofera mai putine resurse, automat mintea trebuie sa iti ofere cat mai multe legaturi intre ce ai si ce poti face pentru ca rezultatele sa fie cel putin de nivelul filmarilor de nunta. Dar noi videografii ne dorim sa obtinem rezultate din ce in ce mai bune pe segmentul nuntilor, oferind o durata de timp lucrarilor noastre mult mai mare.

Pentru ca oamenii nu pot sustine filmarile pro de botez, pentru ca evenimentele de botez nu sunt „wow” si pentru ca piata formator de opinie a stabilit un pret mai mic pentru acest tip de filmare, ne va fi foarte greu sa acceptam conditiile unor astfel de colaborari. Puterea unui eveniment de botez este foarte mica pentru a sustine financiar o filmare cinematica.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma