Clientul eticheteaza valoarea oricarui produs. Vorbim in acest articol despre filmarile ieftine de nunta si argumentarea umana. Sunt de parere ca oamenii au dreptate cand vine vorba de achizitionarea serviciilor de nunta. Pentru o secunda m-am pus in locul lor si m-am intrebat: Eu ce aleg pentru filmarea nuntii mele? De ce valoarea tehnica a filmarilor nu este atat de mica precum pretul acestora?

Recent am stat de vorba cu oameni care sunt in cautarea videograf-ului de nunta. Am oferit acestor oameni o consiliere despre colaborarea cu un videograf de nunta. Dupa ce am purtat o discutie cu acestia am ajuns la concluzia ca ce este ieftin pentru ofertant, pentru client poate insemna o adevarata investitie. Sunt de apreciat oamenii care incearca sa ofere filmari de nunta calitative dar mediul nu le ofera posibilitatea de a evolua rapid.

Resurse

 

In ziua de azi dispunem de toate resursele necesare pentru a evolua rapid, doar ca intervine o mare problema. Toate resursele utile unui videograf costa foarte mult, iar multi dintre cei care intra in bransa nu se pot mentine. Asa am ajuns la concluzia ca nimeni nu trebuie condamnat indiferent de nivelul informational pe care il detine. Din fericire pentru mine, acesti oameni carora le-am oferit consilere au colaborat cu mine. Ei mi-au oferit insa o argumentare solida pentru multe situatii ce se pot ivi.

Un exemplu foarte bun a fost cel cu frizeria. De ce exista frizerii de cartier si de ce exista oameni specializati cu diplome in aceasta bransa? Exemplul a fost unul foarte bun pentru a ma face sa inteleg ca fiecare om are rolul lui si poate fi util altor oameni indiferent de cat de bine stie sa faca ceva.

Filmarile ieftine de nunta si argumentarea umana

 

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Un alt criteriu foarte important ce trebuie luat in calcul este faptul ca oamenii nu pot aprecia un clip din punct de vedere tehnic. Ei sunt atenti la „cat de bine au iesit” in cadre si nu la faptul ca pot exista sarituri peste ax sau incadratura. Oamenilor le place in primul rand pentru ca se vad pe ei, iar materialul are o alta valoare decat pentru ceilalti privitori care nu sunt implicati in acel film.

Valoarea unui film de nunta este data in primul rand de oamenii prezenti in el. Videograful are un rol foarte important insa meritul sau nu poate fi recunoscut de un simplu privitor.

Sunt de parere ca oamenii sunt liberi sa aleaga ce vor atat timp cat exista locuri unde se pot informa. Marea rivalitate intre ofertanti nu trebuie sa existe pentru ca au viziuni si segmente diferite de clienti. In cazul in care cineva posteaza o filmare de nunta mai putin reusita multi incep sa comenteze intr-un stil josnic. In general „comentariile de cartier” provin de la oameni care sustin proverbul „prostul pana nu e prost destul…” Ceva de genul era nu? Fiecare padure are uscaciunile ei.

Eu va sfatuiesc sa alegeti pe acela care va ofera siguranta ca va indeplinii cerintele voastre. Legatura intre parti este cel mai important factor ce duce la rezultate multumitoare.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma