Este de evitat bineinteles! Dar ce este de fapt, si cum poate arata un film beat. Simplu: tocmai un film de nunta poate arata beat. Observati, ca am scris : poate arata. Si asta daca operatorul nu are grija, iar in momentele filmate se vor strecura multi invitati „beti”. Caci despre asta este vorba. Cand in lipsa de altceva filmul, poate si dorinta de a prezanta o buna dispozitie exagerata arata preponderent invitatii „beti”.

Va amintiti ca am scris undeva intr-un alt articol de momentele mai vesele, deosebite, umoristice uneori. Da, si un invitat poate aduce putina veselie, dar in limitele bunului simt, si pana serveste scopul filmului. In nici un caz nu va arata frumos, si nu va avea nici cine stie ce performanta cineastica un invitat beat dormind sub masa. (Aici am exagereat eu desigur) prin asta am vrut sa sugerez doar ca operatorul trebuie sa-si aplice o autocenzura foarte riguroasa, si nici macar sa nu inregistreze imagini, care ar putea leza in orice fel intimitatea cuiva. Si nu in ultimul rand, chiar daca ne gandim ce se vor distra cei care vor vedea filmul peste ani, dar oricum aduce prejudicii de imagine si filmului in sine.

Dar sa zicem ca nu observa camearamanul, sau momentul mai contine elemente foarte importante care nu pot fi taiate la montaj, si atunci vom incerca sa cosmetizam in limita posibilitatilor cadrele cu invitatul prea vesel. In orice caz daca incepem sa introducem multe asemenea imagini, spunand ca sunt importante in economia evenimentului, vom dauna iremediabil valorii filmului. De aceea trebuie cautat chiar de la filmare sa fie eliminate, si  toate imaginile importante sa fie inregistrate curat. Cameramanul tebuie sa vada continuu toata imaginea, nu numai tema centrala, ci si figurile din fundal. Daca nu este atent se intampla sa ajunga sa poata arunca imagini importante, sau risca sa le introduca cu buna intentie. Risca in primul rand valoarea morala a filmului. Neintroducandu-le risca pierderea din valoare a filmului finit. Pentru a simplifica informatia prezentata, poti vizualiza portofoliul nostru de filmari nunti.

Nunta este un eveniment fericit, unde oamenii se distreaza, beau, si uneori se imbata. Ca de aia e nunta. Cineva zicea ca la inmormantare se plange, la nunta se imbata lumea. Fie, si asa. Nunta poate fi inundata cu toate bauturile lumii, dar filmul de nunta nu este menit sa ridice statuie betiei. In niciun caz. Filmul de nunta va folosi figurile binedispuse , uneori usor cherchelite, pentru a reda belsugul si bunadispozitia invitatiilor. Dar in niciun caz nu va servi drept tema principala prezentand din doua in doua cadre invitati beti. La majoritatea nuntilor invitatii au prestanta, si pastreaza si bautura in limitele bunului simt. Dar -mai ales la tara intalnim cazuri exagerate.

Si de multe ori filmam si la tara. Dar filmul care prezinta o nunta provinciala nu trebuie sa fie beat. Nimic nu e mai urat decat un astfel de film. Dar, deja imprejurarea in sine dicteaza atmosfera bauturi, doar este nunta, nu? Este, dar cameramanul are libertatea de a alege clipele magice care sa reprezinte filmul, care sa fie placut la vizionare, si sa nu aduca regrete.

Se vede ca este expus cameramanul filmand in asemenea multime, acolo apasand pe start nu poti sa-i urmaresti pe toti si sa vezi sa nu il filmezi pe domnul care ridica ostentativ o sticla si trage din ea. Dar cu timpul un cameraman bun invata sa vada fiecare cadru in ansamblul lui.

 

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului, de aceea noi îți oferim cele mai diversificate oferte de prețuri pentru ca tu să fii sigur că poți lucra cu echipa noastră.

Vezi prețuri filmări botezuri

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma