Indiferent de profesionalismul videografului cu care lucrezi, filmul de nunta este filmul tau si, cu toate ca esti intr-o perioada plina si stresanta, trebuie sa iti faci timp si pentru el. Cu cat mai mult contribui la planificarea lui, cu atat rezultatul va fi mai multumitor. Implica-te! Spune-mi la ce te astepti de la filmul nuntii tale, nu lasa la voia intamplarii. Cu cat am mai multe cerinte carora sa ma conformez, cu atat mai mult cresc sansele ca tu sa iti adori filmul nuntii pentru tot restul vietii.

Povesteste-mi care este modul in care se va desfasura nunta si care sunt obiceiurile de care vei tine cont, dar si traditiile la care ma astept sa le incluzi dar nu o vei face. In acest fel, voi stii dinainte ce urmeaza, si voi putea analiza din timp care sunt cele mai bune unghiuri din care sa filmez.

Daca este posibil, incearca sa ma familiarizezi si cu decorurile, arhitectura salii, amplasamentul ringului de dans si aranjamentul meselor, ca sa imi fac de la inceput o idee despre mediul in care urmeaza sa filmez.

Filmul de nunta filmul tau

Cel mai bine este, ca atunci cand ne intalnim pentru prima data, sa incerci sa imi prezinti socrii si nasii. Fiind cele mai importante personaje in film alaturi de voi, mirii, trebuie sa ne cunoastem inainte sa dai startul nuntii.

Daca sunt unghiuri din care nu iti place sa fii fotografiata, deci nici filmata, trebuie sa fiu anuntat inainte de nunta, pentru a le face toate pe placul tau. Acest lucru este valabil si daca tii neaparat ca unii invitati sa li se dea o importanta mai mare in timpul filmarilor.

Poate preferi ca in timpul filmarii sa sar peste partea ospatului, sau dimpotriva: vrei ca si amintirea meniului de nunta sa ramana, macar printr-un cadru, pentru eternitate.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Daca iti doresti ca eu sa vin cu idei inedited pentru filmarea ta de nunta, anunta-ma dinainte ca sa am timp sa ma gandesc.

Bineinteles, trebuie neaparat sa stiu care sunt culorile ce vor predomina in timpul nuntii si ce fel de lumini vor fi, pentru a stii sa setez aparatura in mod potrivit.

Daca ai ai vrea sa insist cu filmarea asupra unei anumite scene in mod special, de asemenea trebuie sa stiu dinainte, la fel si in cazul in care sunt momente peste care ai vrea sa sar (desi este mai putin probabil).

Daca mi-ai vazut portofoliul, ti-a placut modul in care au fost filmate anumite scene si vrei si la nunta ta astfel de scene, indica-mi nunta si scena.

Lasa-ti imaginatia sa curga si contribuie la filmarea nuntii tale cu idei proprii pentru ca filmul de nunta este filmul tau, videograful este acolo pentru a te ajuta sa ajungi la rezultatul dorit.

Iti dau aceste sfaturi pentru ca eu nu am cum sa ghicesc preferintele tale pentru filmul nuntii daca nu mi le comunici, si in astfel de cazuri reclamatii ulterioare nu isi au sensul. Totul va iesi mai mult decat perfect atata timp cat mentinem un nivel ridicat al comunicarii in si din ambele sensuri, pentru ca pe asta se bazeaza o colaborare de succes.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma