Am lansat echipa de fotografi nunți Madvideo

echipa de fotografi madvideo
Astăzi, 15 Septembrie 2018, a fost lansată echipa de fotografi nunți și botezuri madvideo.ro. După ce au fost strânse și analizate toate datele cu privire la puterea de cumpărare a serviciilor foto video de nuntă, madvideo.ro a luat decizia de a crea o echipă profesionistă de fotografi.

echipa de fotografi nunți

Cine sunt fotografii de nunți madvideo?

Fotografii din echipa madvideo sunt profesioniști care au colaborat cu videografii noștri la peste 300 de evenimente de nuntă și botez. Ne-am unit și astăzi vă oferim cea mai difersificată oferta foto video de nuntă. În portofoliile fotografiilor găsiți galerii foto realizate la nunți și botezuri.

Prin ce se remarcă acești fotografi față de restul fotografilor de nuntă din România?

În primul rând că fotografii madvideo au trecut testul transparenței. Toți fotografii de nuntă prezenți pe madvideo.ro formează o echipă bine structurată. Fotografii au fost selectați după o serie de cel puțin 30 de colaborări directe. Așadar, dacă noi, videografii creatori de povești, ne-am alăturat acestor fotografi, înseamnă că oferim garanția calității și a transparenței. Dincolo de profesionalismul fotografilor, aceștia sunt oameni de calitate. Un factor important pentru echipa madvideo.ro trecut cu brio de fiecare fotograf din echipă.

Cum poți colabora cu echipa de fotografi nunți madvideo?

Pentru că deținem cea mai performantă platformă de servicii foto video de nuntă și botez din România, ne-a fost foarte ușor să dezvoltăm modul prin care profesioniștii pot fi contactați. Tot ce trebuie să faci pentru a contacta un fotograf de nuntă este să accesezi pagina și să selectezi data nunții și județul în care va avea loc evenimentul. După care, la fiecare ofertă există un buton „Trimite solicitare”. O dată trimisă o solicitare, fotograful te va contacta telefonic în cel mai scurt timp. Folosim servere de telefonie mobilă pentru a răspunde foarte rapid tuturor solicitărilor primite.

În cazul în care nu te descuri, fotografii de nunți îți oferă asistență online. Mai multe detalii despre serviciile fotografilor de nuntă poți să citești în pagina asistență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close