[Fotografi – Videografi] Fotograf vs Cameraman 2019 (Căutări pe Google.ro)

În strategia de dezvoltare a vizibilității în online este important să știm ce se caută și ce prezintă interes pentru oameni potențiali cumpărători și ce nu. În acest articol am să vă ofer cifre despre căutările pe care oamenii le-au făcut pe google în 2019 referitoare la fotografi și cameramani.

Ce se caută mai mult: Fotograful sau Cameramanul?

Media de căutare din 2019 este de:

  • 66 căutari pe săptămână pentru fotograf;
  • 10 căutari pe săptămână pentru cameraman.

Cele mai frecvente căutări similare

Fotograf nuntă vs Cameraman nuntă

Conform google trends, termenul de căutare video nuntă are o rată mult mai mare decât cameraman nuntă. Iată ce date ne oferă google trends referitoare la căutările termenului video nuntă.

Video nuntă

Fotograf botez vs Cameraman botez

Aici detașat căutarea fotograf botez câștigă însă termenul de căutare cameraman botez nu este folosit de oameni. Cei care au nevoie de serviciile unui cameraman de botez, aleg să caute video botez. Iată confirmarea:

Fotograf botez vs Video botez

Concluzia mea

În continuare susțin că long thail-urile au o valoare semnificativ de mare când vine vorba să creăm un plan de cuvinte cheie care să reflecte cel mai bine ceea ce ne dorim să vindem. De asemenea am remarcat că prețurile cost per click au crescut foarte mult pe termeni generali.

Eu cred că în ziua de astăzi este o risipă de timp, energie și finanțe sp încercăm sp fim cât mai vizibili pe termeni generali. Așadar vă sfătuiesc să folosiți cât mai multe tool-uri prin care să aflați ce își doresc oamenii să găsească cu adevarat.

  • Din cifrele oferite de google trends reiese că general un fotograf este mult mai căutat decât un cameraman. Eu cred că acesta este doar un traseu, iar la întâlnirea cu fotograful, o parte dintre clienți nu mai apucă să caute și un cameraman pentru că fotograful face o recomandare sigură. Timp și încredere pe care clientul îsi dorește le câștige.
  • În continuare există miri, mirese, mămici și tătici care își doresc să cumpere doar ce își doresc, motiv pentru care nu se opresc la prima recomandare făcută de fotograf, cameraman sau managerul de restaurant unde va vea loc petrecerea.
  • Citește și: Pentru ce cuvinte facem SEO în videografia de nuntă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close