Fotografiile din albumul de nuntă

Nunta este plina de momente incarcate cu emotie. Momentele alea care nu se vor mai repeta niciodata si vor fi imortalizate in fotografii pentru mai tarziu trebuie sa faca parte din albumul de nunta? Care momente? Cele mai speciale! Ce fotografii trebuie sa contina albumul de nunta? Cele cu parintii, cu bunicii dar ..sa vedem mai jos cat de importante sunt fotografiile din albumul de nunta.

Fotografiile din albumul de nunta

1. Fotografiile din albumul de nunta trebuie sa contina momentele dinaintea nuntii. Cum te uiti la camera ta cu lacrimi in ochi, cum te uiti nerabdatoare la ceas si ti se pare ca el nu mai vine. Rochia de mireasa, sta frumos pe umeras si trebuie sa ai amintirea asta mai tarziu. Rochia de mireasa, pantofii, verighetele (daca sunt la tine) trebuiesc pozate.

2. Pregatirea miresei. Cand domnisoarele de onoare vin si te imbraca. Cum mama arunca un ochi sa vada daca ai nevoie de ceva, cum bunica lacrimeaza. Trebuie sa ai momentele astea in albumul cel mai pretios.Machiajul , coafura , momentele cand te pregatesti  de marele eveniment. Daca stam sa ne gandim, coafura si machiajul sunt perfecte atunci. Dupa ce ajungi acasa si incepi sa te imbraci , machiajul se cam duce. Pana a doua zi nu prea mai ai make-up.

3. Domnisoarele de onoare pe langa tine. Cum isi scriu numele pe talpa pantofului tau, cum te imbraca, cum radeti. Best friend for ever!

4. Poza cu parintii, bunicii si rudele apropiate pana vine alaiul de nunta. E memorabila mai ales cand bunicii au o varsta.

5. Buchetul miresei cand il primesti. E proaspat, e frumos, e stralucitor. Trebuie sa ai poza aceasta in album!!!

6. Poze cu fetele. Asa ca ai dupa ce sa fi nostalgica:)

7. Fotografiile din alumul de nunta trebuie sa contina si poze cu baietii. Ca doar ii sta bine unei fete intre baieti.

8. Intrarea in biserica la bratul nasului sau mai nou la bratul tatalui tau trebuie sa ai poza asta in albumul tau.

9. Momente din ceremonia religoasa: momentul de la Isaia dantuieste, pusul verighetelor pe degetele, cand beti din pahar si mancati piscoturi, cand aveti cununiile pe cap sunt importante. Mai ales daca sunt instantanee.

10. Iesirea din biserica e musai o poza de grup. Poza cu porumbeii daca ati optat sa aveti, poze cu nasii, cu parintii, voi doi.

Fotografiile din albumul de nunta

11. Portretele de familie. Tu cu parintii, tu cu  bunicii, cu surorile, cu fratii, cu prietenii buni.

12. Sedinta foto intr-un loc ales de voi. Parc, gara. Este obligatorie prima sedinta foto a voastra ca sot si sotie.

13. Doua trei poze cu salonul de nunta inainte de aparitia invitatiilor.

14. Dansul mirilor. Dansul cu tatal tau sau chiar si un dans doar cu fetele. Sunt poze memorabile. Poze care peste ani iti vor aduce zambetul pe buze.

15. Tortul mirilor. Asa inainte sa il taiati. E frumos si sigur e si delicios!

16. Fotografiile cu el cand ia jarteaua.

17. Poza cand ti se pune baticul pe cap.

18. Fotografiile de final cu invitatii.

19. Poze de final cu cei care te-au ajutat la organizare. (Asta doar daca vrei sa vezi cu ajutorul cui ai realizat fotografiile din albumul de nunta).

20. Tu si el singuri la o masa, obositi, descaltati si cu zambet de fericire.

21. Sedinta foto care merita incercata „Trash the dress”.

Sunt poze pe care este obligatoriu sa le aveti in album. Sunt dovada unui eveniment unic de care mereu va veti aminti cu zambetul pe buze.

One thought on “Fotografiile din albumul de nuntă

  1. Acum am aflat si eu ce scriu domnisoarele pe talpa pantofului miresei. :))
    Chiar nu stiam. 🙂
    Fotografiile, filmarea… sunt nemuritoare, importante si extrem de pretioase. Altfel, cum sa ne mai aducem aminte de acea nunta deosebita?! Ce marturii mai avem in afara de vorbele nuntasilor, care vor lauda sau critica o perioada, dar apoi?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close