Am constatat ca majoritatea mirilor pun accent foarte mare pe mometul in care mireasa este furata. Informatia detinuta de acestia ii determina sa aleaga filmarea cu 2 camere. Este atat de important acest moment incat sa suport cheltuielile pentru o a doua camera? Ce importanta are furatul miresei de trebuie filmat cu 2 camere? Tehnicile de promovare invechite ale unor prestatori incep sa dea rezultate, rezultate pe care nu le dorim in filmarea de nunta. Afla mai multe informatii in acest articol.

Nu de putine ori ii intreb pe oameni de ce isi doresc filmarea nuntii cu doua camere. Am ramas surpins sa aud acelasi raspuns: Pai, in momentul cand mireasa va fi furata, mi-ar placea ca o camera sa filmeze in continuare petrecerea de la restaurant, iar un cameraman sa surprinda traditia furatului. Cred ca ar da foarte bine pe montaj imagini din ambele locatii in acelasi timp. Concluzia: Furatul Miresei este factorul principal ce ii determina pe miri sa aleaga filmarea cu 2 camere. Un lucru imbucurator pentru noi videografii este faptul ca oamenii incep sa se informeze. Incep sa isi dea seama cat de importanta este camera 2. Vreau sa va spun ca furatul miresei nu reprezinta nici pe de parte factorul principal pentru care voi trebuie sa achizitionati filmarea nuntii cu 2 camere.

Trebuie sa stiti ca in momentul achizitionarii unui serviciu cu 2 camere beneficiati de urmatoarele avantaje: Atat filmarea cat si montajul vor depinde foarte mult de cadrele filmate, iar proiectul va fi sincron. Atat completarea cat si sustinerea scenelor filmate se vor face in permanenta de pe cele 2 camere. Se filmeaza pe principul completarii informationale. Se pot completa printr-o gama larga de tehnici de filmare. Se pot folosii cu usurinta sisteme de stabilizare fara ca live-ul sa aiba de suferit. Marele avantaj al unei filmari cu doau camere, clar nu va fi faptul ca o camera este in locatia x si cealalta in locatia y. Marele avantaj al unei filmari cu doua camere este acela ca se poate crea un concept.

Am scris cu ceva timp in urma un articol in care am prezentat potentialilor clienti care este diferenta dintre filmarea cu 1 camera si filmarea cu 2 camere. Asa numitul zvon ca e „cool” sa se filmeze cu 2 camere momentul cand mireasa este furata, ramane la stadiul unui esec de promovare a serviciilor.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma