Personalizarea verighetei si gravarea sa sunt modalitati de a face ca inelul pe care il vei purta toata viata pe deget sa fie cat mai aproape de sufletul tau. Obiceiul de a scrie versuri romantice pe verighete a inceput din Europa medievala. Astazi, gravarea inelelor de nunta este des intalnita. Este important sa te gandesti foarte bine la cuvintele pe care iti doresti sa le gravezi. Vor ramane pe inel toata viata.

Cum sa o faci

Cere bijutierului sa graveze verighetele atunci cand le comanzi. Daca acesta nu o poate face, atunci el ar trebui sa iti recomande pe cineva care graveaza inele. Verifica de doua ori daca randurile pe care le vrei pe verigheta sunt scrise corect si verifica din nou atunci cand verighetele sunt gata.

Cand sa o faci

Gravarea verighetelor se poate face pe loc sau poate dura pana la o luna. Intreaba bijutierul de cat timp are nevoie si abia atunci fa-ti un plan.

Idei unice

In cazul in care nu iti poti exprima sentimentele in cuvinte putine, atunci gandeste-te sa gravezi mesajul dragostei tale pe piatra pretioasa a verighetei. Cu ajutorul unui laser, bijutierul poate face acest lucru, iar cuvintele gravate nu pot sa fie observate cu ochiul liber. Este nevoie de ochelari speciali pentru a se citi ce este scris. Mai mult, acest lucru te va ajuta in cazul in care inelul iti este furat sau il pierzi.

[blockquote text=’Citeste si: Cinci secrete ca sa dormi mai mult inainte de nunta!‘ text_color=’#282828′ title_tag=” width=” line_height=’undefined’ background_color=” border_color=” show_quote_icon=’yes’ quote_icon_color=’#282828′ quote_icon_size=’60’]

Idei de cuvinte care pot fi gravate pe verighete

– Te iubesc

– Dragostea noastra este eterna

– Eternitate

– Vesnicie

– Pentru totdeauana

– Tu ai inima mea

– Suflete pereche pentru totdeauana

– Dumnezeu ne-a unit in dragoste

Sau daca doresti in alta limba:

– I love you (Te iubesc, engleza)

– Vivo per lei (Traiesc pentru ea, italiana)

– Myn genyst (Inima mea, germana veche)

– Semper fidelis (Mereu fidel/a, latina)

– Deus nos iunxit (Dumneze ne-a unit, latina)

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

avatar
  Subscribe  
Anunta-ma