Intotdeauna caut sa-mi fac un desfasurator al evenimentelor, si acesta ma ajuta pe parcursul filmarilor sa fiu in toate momentele, unde trebuie, si cand trebuie. Atrag atentia de la bun inceput ca desfasuratorul nu este si scenariul video-ului de nunta. Nicidecum. Scenariul il scriu pentru tot filmul de nunta, care contine si folosirea efectelor audiovizuale. Desfasuratorul in schimb este „fituica” mea calauzatoare, care ma ajuta continuu sa stiu pasii urmatori. Citeste pe larg acest articol in care scriu despre importanta desfasuratorului in video nunta.

Importanta desfasuratorului – video nunta

Si acest aspect este clarificat impreuna cu clientii, ei stiu cel mai bine cum se va desfasura cununia, nunta si petrecerea. Ei pot sa mai includa in programul nuntii diferite momente, artistice, umoristice, sau altele, si aceste momente trebuie sa fie incluse si in lista noastra sa fim acolo la timp, sa inregistram in timp util momentul. La aceste momente nu am prea multe de comentat, trebuie doar sa stiu, ce, si in ce masura trebuie sa includ in video-ul de nunta.

Bineinteles ca nu o sa-mi fac un desfasurator de video nunta pompos, un roman intreg, in care abia ma descurc, nu-mi gasesc inceputul si finalul, nici diferite momente. Desfasuratorul este scurt redactat in puncte, cu mentiunile necesare, unde se cere. Ma ghidez dupa titlurile momentelor, este trecut acolo si ora aproximativa in care se intampla momentul respectiv, conditiile (zgomot, lumina, muzica, etc). In cazul in care lucrez in echipa fiecare membru are un exemplar din desfasuratorul general, dar totodata fiecare are desfasuratorul lui, cu punctele lui, pe care trebuie sa le acopere.

Importanta desfasuratorului – video nunta – Cred ca nu trebuie subliniat aici in special faptul ca tin continuu legatura cu clientii. Ei pot in orice moment sa introduca alte surprize, sau sa elimine unele momente din eveniment, din motive stiute de ei. Sigur ca aceste schimbari ma surprind, deoarece adesea trebuie sa regandesc toata filmarea de nunta, dar si ei de aceea apeleaza la un videograf profesionist. Cameramanul de nunta trebuie sa aiba flexibilitatea necesara adaptarii continue la conditii, si schimbari produse, de multe ori pe neasteptate.

Ma simt in siguranta cand evenimentul dispune de serviciile unui maestru de ceremonii. De regula el are cel mai exact desfasurator, nu trebuie decat sa tin legatura cu dumnealui, evitand astfel sa-mi deranjez clientii la fiecare schimbare. O colaborare buna cu maestrul de ceremonii, ma ajuta sa-mi satisfac mai bine, mai exact, si mai la obiect doleantele clientilor. Chiar daca este posibil, particip si la stabilirea intregului program la care este prezent si maestrul de ceremonii, cu clientii impreuna, astfel putand clarifica multe detalii importante din punct de vedere al inregistrarii evenimentului. Aceasta prezenta imi permite sa fac si o impresie generala, de ansamblu, sa-mi stabilesc prioritatile pe timpul filmarii, prioritati care ma vor ajuta la conceperea mai exacta a scenariului.

Din cand in cand controlez desfasuratorul, tin legatura cu clientii, sau cu maestrul de ceremonii, asfel evitand posibilitatea sa fiu prins pe picior gresit.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

In desfasurator fac paranteze la fiecare punct, scriu cat dureaza filmarea in timp si incerc sa estimez momentele de schimbare a incarcatorului, a cartii de memorie, ca sa nu fiu surprins ca ceva clacheaza in timpul filmarii unor momente importante.

Desfasuratorul video nunta ne ajuta si la: stilul video de nunta, organizarea timpului si a locatiilor, ergonomia momentelor filmate etc.

Importanta desfasuratorului – video nunta

Importanta desfasuratorului – video nunta – Desfasuratorul meu contine toate datele care-mi sunt necesre, sa stiu exact unde mi-e locul, cand pot sa ma relaxez cateva clipe, si cand sa-mi maresc atentia. Iata ca pentru rezultatul final bun si desfasuratorul are importanta lui. Si inca una hotaratoare in economia tentativei mele de a face flimul dorit de clientii mei. Asa ca mare atentie la desfasuratorul din video nunta.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma