Iata un subiect pe care il abordam datorita atentiei deosebite pe care o acordam tuturor detaliilor pentru ca filmarea nuntii tale sa fie exact asa cum ti-ai dorit. Astazi vom vorbi despre importanta restaurantului pentru filmul nuntii tale.

La fel ca toate celelalte aspecte pe care pui baza in organizarea nuntii, restaurantul reprezinta o problema cu care majoritatea cuplurilor se confrunta cu mult timp inainte de marele eveniment. De ce? Motive sunt numeroase: o sala frumoasa, spatioasa unde muzica trebuie neaparat sa sune bine iar invitatii tai sa se simta confortabil dar mai ales respectati. De putine ori am auzit cupluri intrebandu-se: dar oare pe cameraman il ajuta locatia aleasa de noi?!

Restaurantul de nunta ales are o importanta remarcabila in filmarea nuntii. Lasand la o parte decorul, aranjamentele sofisticate si paleta de culori aleasa, discutam despre luminozitate, despre finetea incaperii si momentul de uimire pe care il are orice om cand vede un salon de nunta amenajat perfect din punct de vedere tehnic, care ajuta videographul sa filmeze cu usurinta cadre de respiro, le-as putea spune.

Bineinteles ca un cameraman de nunta profesionist are toate atu-urile pentru a se descurca in orice situatie si aici este vorba despre lumini special amplasate in cadrul restaurantului, despre obiective ce pot creea iluzii de tot felul, totul pentru ca in filmul nuntii sa fie un cadru lejer unde detaliile vor transmite esentialul. Dar de ce sa fim superficiali si sa acceptam orice?! Restaurantul evenimentului tau trebuie sa te REPREZINTE! La fel cum alegi cameramanul de nunta, fotograful, aranjamentele florale, rochia de mireasa, machiajul care iti va contura frumusetea, cred ca si acest aspect –alegerea unui restaurant de nunta trebuie sa fie o decizie corecta pentru toata lumea: invitatii sa aiba spatiu suficient, acustica sa fie de calitate iar cameramanul profi sa isi poata face treaba intr-un cadru bine pus la punct pentru un asemenea eveniment, unde totul trebuie imbinat, unde fiecare depinde de fiecare!

Importanta restaurantului pentru filmul nuntii tale

Sa va dau un exemplu: s-a intamplat ca la o nunta sa fie nevoie a se opri laserele din cauza amplasarii lor pentru ca videographerul sa poata filma fara a risca deteriorarea aparaturii sale. Asadar, trebuie tinut cont de toate aspectele. Restaurante sunt de toate felurile, de la cele modeste pana la cele foarte luxoase. Nu va spun “alegeti un restaurant extrem de costisitor” pentru ca nici acesta nu garanteaza calitate pe deplin, insa atentie la toate detaliile ce implica atat invitatii cat si oamenii care isi dau interesul pentru ca nunta ta sa fie conform asteptarilor tale. Te sfatuiesc sa urmaresti si articolul Filmare de nunta in aer liber in care iti prezint o filmare de nunta din Galati.

Articolul Importanta restaurantului pentru filmul nuntii tale este destinat pentru a te informa cat mai corect in alegerea locatiei de nunta.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma