Afla din acest articol in cat timp primesti filmarea de nunta. Timpul pe care videografii il aloca pentru editarea de nunta poate provoca un disconfort mirilor ce asteapta cu interes filmul de nunta. Cat dureaza efectiv o editare de nunta, dar si care este cel mai popular timp de livrare il afli in acest articol.

Studiu despre timpul alocat editarii de nunta

Am intrat pe 100 de site-uri de profil si am  strans mai multe date cu privire la timpul de predare a filmarilor de nunti. Din 100 de videografi, aproximativ 5% dintre acestia ofera filmarea nuntii in mai putin de 30 de zile lucratoarea.

Media timpului de predare a fost de 53 zile lucratoare. Cei mai multi videografi predand filmarea de nunta in urmatorul interval 45 – 60 zile. Interesant a fost sa vad mai multi videografi care realizau editarea unei filmari de nunta in 6 luni.

[blockquote text=’Citeste si:  Filmari nunti ieftine – 120 Euro filmare cu drona‘ text_color=’#282828′ title_tag=” width=” line_height=’undefined’ background_color=” border_color=” show_quote_icon=’yes’ quote_icon_color=’#282828′ quote_icon_size=’60’]

Eu cred ca increderea in videograful de nunta scade in momentul in care predarea se va face in 6luni.

Sigur, poate fi justificata aceasta asteptarea prin:

Videograful este international si aloca timpi foarte mari filmarilor de nunta;

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Pretul pentru filmarea nuntii este foarte mic;

Avansul este foarte mic;

Videograful nu activeaza doar in bransa filmarilor de nunti si este implicat in mai multe proiecte video;

Videograful are un job stabil si nu are timp sa se ocupe de editarea nuntii.

Cat dureaza efectiv editarea unei nunti?

Editarea de nunta poate sa difere ca timp de executie. Elementele care construiesc timpul pentru edit sunt: Numarul camerelor, modul de filmare, cat s-a filmat live, modul editarii, tipul colorizarii, creatia de sound design, grafica si autoring.

In cele mai populare cazuri, pentru filmarea unei nunti cu 2 camere, nu ar trebui sa stai mai mult de 30 de ore la editarea efectiva a nuntii.

10 ore pentru colorizare si sound design;

Crearea de concept si edit pentru clipul scurt dureaza aproximativ 20 ore.

Timpul alocat unei editari de nunta este de aproximativ 60 ore / 6 ore de lucru pe zi – ar insemna 10 zile lucratoare.

7
Leave a Reply

avatar
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
EvellineIrina29Miki40Aurel4Lavinia35 Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Nicole
Cititor
Nicole

Până să vă alegem pe voi am dat de un cameraman care ne-a zis că ne da filmarea de la nunta după 9 luni. I-am zis că e bine că tocmai am și eu timp să nasc. :))

Damian
Cititor
Damian

Atunci de ce cameramanii profesioniști îți livrează în 3 luni. Eu cred că ești dezinformat.

Evelline
Cititor
Evelline

Ai asteptat 3 luni dupa filmare? Eu nu o mai luam!!

Lavinia35
Cititor
Lavinia35

Depinde si de bunul simt al cameramanului. Mie una mi sa intamplat sa imi zica 30 zile si sa nu mai raspunda la telefon, nici pana in ziua de azi nu mi-am vazut filmarea de la nunta. Deci trebuie sa fim atenti pe cine alegem sa avem incredere.

Aurel4
Cititor
Aurel4

Aici depinde de ce noroc ai, poate dai de oameni dezinteresati si care fac acest job doar pt bani nu de placere. Deci nu prea sunt de acord cu tine, conteaza foarte mult de om aici.

Miki40
Cititor
Miki40

Eu am primit-o dupa 2 saptamani si nu stiu cum Nicole a putut astepta 9 luni:) Adica eu una as fi spus din prima ca nu vreau sa mai colaborez cu ei. Felicitari Madalin pentru site.

Irina29
Cititor
Irina29

Eu nu locuiesc in tara si as dori sa colaborez cu voi si nu stiu cum se procedeaza pentru ca nunta se va tine in Romania, dar dupa nunta noi vom pleca inapoi. Banuiesc ca filmarea se da pe cd-uri sau stick dar in situatia mea cum vom face? Adica doar o sa veniti voi sa aduceti filmarea sau trebuie sa vin eu inapoi? Multumesc:)