Aproape la fiecare nunta sunt invitati artisti, sau personalitati din viata publica, si acest lucru se poate intampla si in cazuri cand mirii, sau nici macar socrii nu sunt pesonalitati remarcabile. Totusi se intampla din dorinta oamenilor de a da evnmentului o tenta mai ridicata, mai speciala. Sigur ca persoana acestori invitati speciali, VIP-uri, cum le place multora sa-i numeasca depinde de orientarea artistica sau politica, ori spre sport al unuia sau alteia dintre tineri care urmeaza sa-si lege pirostriile. Asa bunaoara miresa are preferinte muzicale speciale, va fi invitat un mare cantaret, mirele cocheteaza cu politica, vine un sef  de  partid, poate chiar ca nas, sau vor invita un fotbalist, si asa mai departe.

Ei si de acest aspect trebuie sa ne interesam de la clienti de a lungul intrevederilor pragatitoare. Va trebui sa stiu exact cine este invitat special, cat ramane, in ce masura cum isi va aduce aportul la momentele festive. Ei oricum trebuie sa fie filmati, dar nu exagerat de mult, dar poate ca stau putin, si eu i-am omis crezand ca am timp pentru colectarea imaginilor cu ei. Intre timp ei au si plecat. Si aceste detalii deci trebuie stabilite cu clientii, ca si greutatea preconizata pe care aduc invitatii speciali in desfasurarea evenimentului. (Vorbim de imagine, arta…)Se doreste sa fie scosi la lumina, vor avea doar imagini asigurand prezentul lor, sau fie ei si invitati speciali doresc sa ramana in umbra.

In orice caz ei, VIP-urile nu vor fi mai mult in lumina, nu ii voi arata mai speciali. Ei au pur si simplu rolul de a arata si mai in lumina pe miri. Am observat ca acest lucru in multe cazuri se intelege gresit, si cate un invitat „fura„ evenimentul in detrimentul tinerilor casatoriti. Si acest lucru am vazut chiar si in film. Oricat ne-ar place un invitat, cat de special sa fie, totusi datoria mea este sa prezint nunta clientilor.

Se intampla ca invitatul sa fie cu o „mancarime” de a fi in lumina reflectoarelor, vom filma, fara sa deranjam pe cineva in orgoliu. Finalmente ii piveste pe nuntasi cat le permit invitatilor speciali, dar in filmul nostru noi vom gasi locul, si jocul ce consideram apt sa intre la montaj.  Clientii invita cate un cantaret cateodata si el nu se mai da jos de pe scena. Ca este invitat special, nu?

Adevarul este ca prezenta lor de multe ori dezechilibreza tot evenimentul. Mirii se vor simtii inhibati, se vor comporta excesiv de emotiv, altii le acorda o atentie mai mare decat protagonistilor principali, si toate aceste situatii, pot incurca si filmarile noastre. De aceea zic, ca in asemenea situatii iarasi numai un profesionist se descurca, care va stii sa gestioneze momentele cu tact, si curajul creativ, fara sa intre in panica si sa cada in capcana Vip-ului.

De la bun inceput clarific cu clientii, si aspectele legate de invitati. Cine si in ce masura este mai special decat ceilalti, in ce legatura sunt cu ei, ce inseamna pentru ei, ce asteapta de la ei, si voi stabili care vor fi situatiile in care neaparat trebuie sa-i filmez. Poate ca vine un patron al unui depozit de autoturism, si inmaneaza cadoul din partea nasilor. Filmam momentul in care mirii primesc cheiile, si atat. In rest invitatul special poate sa manance si sa danseze cat vrea, dar in filmul nuntii nu-si mai are alt loc.

 

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului, de aceea noi îți oferim cele mai diversificate oferte de prețuri pentru ca tu să fii sigur că poți lucra cu echipa noastră.

Vezi prețuri filmări botezuri

In concluzie, din punctul cameramanului, nu prezinta interes mare, si nici la montaj.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma