Un serviciu in plus ce poate asigura reclama unui operator profesionist ar fi executarea unei scurte video invitatii, prin care clientii nostrii dau vestea ceea mare lumii, si anume, urmeaza sa-si lege soarta, casatorindu-se. Si aceasta videoinvitatie nu trebuie sa fie peste contractul initial acceptat. Daca ne vom intelege cu clientii, videoinvitatiile intra chiar in pachet. Este si o oportunitate pentru noi sa cunoastem mirii.

In timpul filmarilor pentru videoinvitatie, am un volum mic de filmari, dar posibilitatea de a repeta unele scene, care ni se par mai putin reusite, astfel voi cunoaste multe din fetele ascunse ale clientilor mei. Voi stii cum se comporta in anumite situatii. Si la ce sa ma astept de la ei in situatii cheie. Voi putea testa si fotogenitatea, pentru ca in unele cazuri daca aceasta lipseste, va trebui sa fac filmul fara sa se obsearve aceasta deficienta la ei. Totodata voi reusi sa le inteleg si dorintele, optiunile, sa le cunosc intentiile. In acest timp povestind multe lucrand la un filmulet, care sa-i reprezinte, pot sa-mi dau seama si de genul filmului care ar merge in cazul lor, pot sa stabilesc chiar si dinamica filmului, daca sunt oameni, deobicei mai veseli, daca sunt mai retrasi. Am sansa sa fac un mini film care ii defineste  pe ei cu fata spre lume, cat vor, cat sunt dispusi sa arate din individualitatea, personalitatea lor.

In acelasi timp videoinvitatia va fi un mic film de examen pentru mine in fata clientilor. Daca reusec sa le fac ceva iesit din comun, aparte, cu gust, si a fie multumiti deja le-am castigat si incredera in plus. Acum imi vor spune altfel, cum isi doresc filmul , ce vor sa fie in continut, si desigur se va risipi si indoiala, sau intrebarile legate de pret.

Videoinvitatia trebuie sa prezinte doi tineri veseli, bucurosi, care sunt in cunostiinta de cauza in legatura de pasul pa care vor sa-l faca. Doi tineri care vor sa-si transmita spre oamenii pe care ii invata bucuria acestui pas. Videoinvitatia, nu tebuie sa fie ceva sec, o imagine, in care un tanar si o tanara spune sec ca va invita.

Nu!

Trebuie sa fie un filmulet care sa convinga invitatul ca merita, chiar trebuie sa fie partas la acest eveniment, sa vada ca este important pentru tineri nu numai evenimentul in sine, ci si prezenta invitatilor. Pe scurt chiar si date despre locatie, muzica, si alte conditii. Videoinvitatia, dupa parerea mea este un filmulet facut artistic, cu personaje reale, si continand date cat mai multe, legate de eveniment. Am spus date cat mai multe dar cele necesare, si aratate discret. In filmulet primeaza totusi doua fete fericite, radiind de bucurie. Muzica care insoteste imaginile videoinvitatiei poate fi o melodie adecvata, cunoscuta, sau chiar si ceva clasic. Filmuletul permite, chiar necesita folosirea multor efecte audio-video, efecte care inca odata imi permit sa-mi etalez profesionalitatea.

 

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului, de aceea noi îți oferim cele mai diversificate oferte de prețuri pentru ca tu să fii sigur că poți lucra cu echipa noastră.

Vezi prețuri filmări botezuri

In concluzie acesta este un nou mod de a transmite invitatia printr-un filmulet video, dar este pe undeva si o lucrare de maestru, menit sa vada clientii, ca filmul lor va fi o capodopera. Ma si joc cu efectele: arat doi tineri fericiti, si dovedesc si profesionalitate in ochi clientilor.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma