Cat de periculoase sunt luminile si laserele band-urilor pentru aparatura cameramanilor?

A fost nevoie sa ard 2 senzori de camere foto dslr pentru a-i face pe oameni sa inteleaga cat de periculoase sunt luminile laser la un eveniment. Este drept, vulnerabilitatea sezorului este mult mai mare in modul de filmare decat in modul de fotografiere. Proprietatile obiectivelor in filmarea cu dslr-ul sunt net superioare filmarii cu o camera video obisnuita. Dslr-ul, adica digital single lens reflex, a fost construit in special pentru fotografi. Noul upgrade in care este inclusa posibilitatea de a filma, te expune la mari pericole.

Laser vs video foto nunta – Evolutia filmarii de nunta ne impune sa filmam cu aparate dslr. Dar, la filmarea unei nunti cu dslr-ul ai posibilitatea sa arzi senzorul in mai putin de o secunda. Cand poti arde senzorul? Pai, daca creativitatea te impinge sa filmezi direct in soare, ai sanse uriase sa pierzi o gramada de bani. Din cate stiu, firmele de profil care vand aceste produse nu oferta garantii pentru aceste defecte. Daca vei citii cartea tehnica a unui aparat foto dslr, ai sa vezi ca iti interzice filmarea sau fotografierea catre o sursa de lumina extrem de puternica. Dar, ce se intampla daca mirii si-au achizitionat lasere pentru petrecerea nuntii?

Laser vs video foto nunta

Ai ghinionul ca pe timpul filmarii sau fotografierii sa iti prajesti un senzor. Cine va raspunde? Cine va suporta daunele? Miri? Pai, ce vina au mirii? Te-au pus ei sa filmezi in lumina directa a laserelor? Sau, de unde trebuia sa stie mirii ca tu esti expus la aceste pericole. Pentru ca procentajul mirilor care se informeaza despre aceste servicii de nunta nu depaseste 5%, sfatul meu este sa comunicati aceste posibile probleme inaintea semnarii unui contract. Altfel, iti vei platii singur daunele.

Si, dupa cum stiti, decat sa achizitionezi un nou senzor, mai bine iti schimbi aparatul. Se zice ca omul pana nu simte pe pielea lui, nu invata. Articolul laser vs video foto nunta a fost scris in speranta unei mici atentionari care iti poate produce multe necazuri. E bine sa nu ajungi in ipostaza de a sufla si in iaurt. Stim cu toti cat de costisitoare este aparatura folosita de un cameraman sau fotograf de nunta. Asa ca, multa atentie la evenimentele in care este prezenta  formula laser vs video foto nunta.