Cum sa alegeti localul pentru nunta ca filmarea nuntii tale sa fie pro

Tu cum alegi localul pentru nunta ? Eu cred ca in primul rand, bineinteles, in functie de invitati. Nu vrei sa platesti prea mult ca sa ai jumatate din sala goala, dar nici prea putin pentru o sala in care nu incap toti. In functie de buget: daca aveti un anumit buget pentru organizarea nuntii, este evident ca vei face tot posibilul sa te incadrezi. Localul pentru nunta reprezinta cel mai mare stres pentru majoritatea mirilor. Cisteste sfaturile mele despre localul de nunta.

Alege in functie de flexibilitate. Poate iti place foarte mult un anumit local, arhitectura si amplasarea acestuia, insa nu iti place decorul, sau modul in care sunt aranjate mesele. Vei prefera, bineinteles, un local a carui manager va fi mereu dispus sa iti indeplineasca orice cerinta si nu va fi reticent in fata sugestiilor tale de schimbare. Orice pretentie ai avea, este ziua ta cea mare si trebuie sa primesti tot ce ai nevoie pentru a o face perfecta. Alege localul pentru nunta a carui politica de functionare iti va da cea mai mare libertate de a schimba ce ar putea fi schimbat pentru a fi pe placul tau.

Pentru a da videografului sanse mai mari sa prinda mereu pe camera tot ce se petrece, orienteaza-te spre sali fara stalpi sau coloane pe mijloc si care sa aiba spatiul pentru dans in mijloc, nu in fata. Filmul tau de nunta va avea astfel o calitate mult imbunatatita.

Tot din acest punct de vedere, o sala amplasata inafara orasului sau la marginea acestuia este mai potrivita pentru dinamica filmului. In camp deschis, pot fi filmate masinile care sosesc sau invitatii care intra in sala fara ca atentia celui care vizioneaza filmul sa fie atrasa de orice s-ar putea intampla in planul secund daca nunta a avut loc in oras. Totodata, in film nu apar necunoscuti curiosi care nu-si pot dezlipi privirile de pe invitati sau chiar de pe acea persoana care filmeaza. In plus, niste scene cu mirii, filmate in iarba, arata mereu bine. Depinde intrarea fiecarui restaurant. De aceea ai mare grija cand alegi localul pentru nunta.

Pentru cel mai bun film de nunta, recomand salile cu pereti albi, sau culori pastel de o nunta foarte deschisa. Ar fi bine sa eviti, pe cat posibil, o sala cu pereti tapetati cu modele lucioase, pentru ca acestea rapesc din stralucirea miresei.

Cum sa alegeti localul pentru nunta ca filmarea nuntii tale sa fie pro

Alege sala si in functie de “vecini”. Daca localul face parte dintr-un complex de sali pentru evenimente, protagonistii celelilalte sau chiar celorlalte nunti (care cu siguranta vor fi) pot aparea pe fundalul filmarilor facute la intrare, fara voia videografului si fara ca el sa poata controla incidentul oricat de bun ar fi. Nici o mireasa nu s-ar simti bine ca in planul indepartat al filmarii proprii nunti sa apara alt mire sau alta mireasa. Desi aceasta eroare ar putea fi indepartata la montaj, este mai bine sa nu iti asumi riscul. Localul pentru nunta inseamna mult mai mult decat o incapere aglomerata de oameni.

Chiar daca este considerat doar un mic detaliu, acorda o atentie deosebita si scaunelor. Acestea trebuie sa fie cat mai moi si mai confortabile deoarece dupa timp indelungat pe ringul de dans, mai ales pe tocuri inalte, un scaun tare nu ar fi de dorit.

Intereseaza-te de toate salile disponibile. Doar avand cea mai larga paleta de optiuni la dispozitie iti vei creste sansele sa gasesti localul perfect. Chiar daca pretul unora nu se incadreaza in bugetul tau, nu strica sa mergi sa le vezi. Vei sti astfel aproximativ ce elemente de organizare si decor sa cauti la salile mai potrivite pentru tine.

Bineinteles, trebuie sa iti rezervi sala cu cel putin un an inainte, mai ales daca ti-ai programat nunta in aglomeratul sezon din luna august. Atat localul pentru nunta cat si filmul nuntii tale au nevoie de o informare sporita din parta ta.