Nu ai idee ce marturii de nunta sa alegi?

Citit de: 865 ori

De ce se dau marturiile de nunta? Ce sunt marturiile de nunta? Ce semnificatie au? Cat la suta din buget sa alocati? Despre marturiile de nunta veti citi mai jos. Marturiile de nunta sunt mici cadouri pe care le veti pune sau le  veti da invitatiilor la plecare. Daca acum cateva secole se ofereau bomboniere pline cu zahar ceea ce insemna bogatie, iar cu timpul nu s-a mai oferit zahar ci migdale. Migdalele erau puse in saculeti de material fin. Inca se mai poarta astfel de marturie si nici nu te va costa mult si poti personaliza saculetul cu numele voastre si data casatoriei.

Ce marturii se ofera?Idei

Prajituri facute in casa , o cutie mica de prajituri pe care o veti da la plecare. In Ardeal se practica dar si prin Bucuresti. Nu este greu sa dai o astfel de marturie mai ales ca prajituri se fac iar cutii de ambalat se gasesc oriunde. O marturie dulce.

Ești în căutarea serviciilor de filmări nunți? Te putem ajuta!
Suntem cea mai mare echipă de cameramani de nuntă ajunși la stadiul de videografi și cineaști ce oferim servicii profesionale de filmări nunți.
Vezi echipa

Ramele foto in miniatura sunt o alta optiune de marturie.O mica fotografie cu mirii dar si un mesaj de multumire pentru invitati ca au luat parte la cel mai frumos eveniment din viata voastra. O rama foto nu costa mult si nu este nici costisitoare.

Clopotei din cristal un simbol elegant, frumos si care va dainui in timp.Clopotei semnifica anuntarea unui eveniment important. Nunta voastra este inceputul unei vieti minunate si tocmai de aceea clopotei sunt simbolul-marturie perfect.

Marturii de nunta. Ce sunt? Idei de marturii

Marturii din origami  daca vreti o marturie altfel. Orice se poate crea din origami le puteti oferi invitatiilor.

Marturii handmade de la batiste unicat, cosulete cu bomboane, lumanari personalizate, orice este handmade.

Marturiile vintage merg la orice nunta nu doar la o nunta vintage.

Biletel de multumire , scris de mana ta sau a sotului tau. Ce poate fi mai personal si mai frumos? Daca nu ai buget si de marturii , poti scrie biletele de multumire pentru fiecare familie de oaspeti in parte. Vor fi unice, pline de sentimente, vor impresiona si mai ales vor fi personalizate. Este marturia personalizata perfecta. Un astfel de biletel se poate scrie si usor iar hartia poate fi una colorata sau alba dar dintr-o textura aparte. Marturia aceasta nu se va demoda niciodata si va fi mereu printre preferinele oaspetilor de la nunta dumneavoastra.

Borcane mici cu miere o alegere foarte buna de marturie.Nu sunt foarte scumpe si semnifica bogatie si fertilitate. Luna de miere, ceea ce urmeaza dupa nunta trebuie marcata si la nunta cumva: un borcan de miere drept marturie.

Magneti de frigider sub forma de fotografie sau o marturie frumoasa de care isi va aminti mereu.

Fotografii instant veti vorbi cu fotograful sa va face cate o poza cu fiecare invitat in parte. Asa la plecare le veti da invitatiilor fotografiile care vor fi o marturie vie.

Fiecare cuplu poate adapta, achizitiona marturiile pe care le doresc ei. Le pot confectiona, le pot face eco, handmade, elegante, vintage sau pot alege varianta de poze instant, important este ca marturia sa va placa voua. Daca voua va place cu siguranta le va place si invitatiilor.

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

Anunta-ma
avatar
wpDiscuz