De multe ori am auzit diverse persoane care compara preturile serviciilor video de nunta cu cele ale formatiilor. Cat de relevanta este aceasta comparatie intre acesti ofertanti, dezbatem in acest articol. Este foarte usor sa iti dai cu parerea sau sa cataloghezi serviciile pe care videografii de nunta le presteaza, insa este destul de greu sa fim mai rationali si mai realisti cand vine vorba de implicarea acestora in serviciile video de nunta pe care le presteaza. Citeste integral un articol in care am scris despre mentalitatile gresite despre costurile serviciilor video pe care oamenii le au.

Muti vad acest serviciu ca pe o sarcina ce nu implica prea mult efort si nici prea multa inteligenta. De aici pornesc si preturile mici, de aici pornesc si „priceperile” oamenilor de a comenta si a compara serviciile videografilor cu cele ale formatiilor de nunta. Am auzit de curand un domn care spunea: Ba esti nebun, cum sa dau pe filmarea de nunta 1000 de euro cand mie formatia imi cere 900. Si pornind de la ideea ca numarul de oameni „poate” oferi o incredere mai mare cand vine vorba de cerut, vreau sa va spun ca aceasta comparatie este inutila.

Costul

Mai am de adaugat faptul ca o formatie de nunta cere o suma de bani pentru o seara de cantat iar un videograf iti cere un pret pentru o noapte si o zi de filmat + alte cateva nopti, minim 9 pe care le petrece la editarea materialului filmat. Si cum eu cred ca timpul este cel mai costisitor, aceasta comparatie poate intra usor in categoria miturilor din bransa. Referitor la investitiile fiecaruia nu cred ca are rost sa va spun ca un videograf sau o echipa de productie video poate investi cu mult mai mult decat o formatie, chiar daca din punct de vedere vizual nu pare. O informatie utila poate fi si cel mai vandut serviciu de filmari nunti.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma