M-am gandit ca ar fi foarte util pentru noi toti sa vorbim astazi despre multiplicarea discurilor cu filmarea nuntii. De ce consider ca este o informatie utila atat pentru cameramanii de nunta profesionisti de la madvideo. ro cat si pentru tine? Pentru ca de multe ori clientii pun problema multiplicarii discurilor cu filmarea de nunta.

Haideti sa clarificam acest aspect: platesti unul din videografii nostri pentru informatia de la nunta ta, nu pentru multiplicarea acesteia pe dvd-uri. Ceea ce conteaza aici este esenta, nu 10 discuri cu acelasi continut. Suntem fermi in ceea ce priveste munca noastra si daca inca nu esti convins ca a fi un cameraman de nunta profesionist necesita munca, efort si dedicare, ai la dispozitie pe blog informatii despre ceea ce inseamna a fi un videograf de top. Desigur ca putem multiplica discurile cu nunta ta in cate exemplare doresti, totul facut exact ca pachetul care iti revine tie iar aceasta insemnand un pret in plus pe langa oferta aleasa de tine.

Munca si eforturile unui cameraman de nunta profesionist nu consta in cate discuri ofera clientilor, ci in detaliile surprinse si cu grija conturate, in emotia transmisa; mai exact, in filmul nuntii care este de fiecare data unul original; un film de nunta potrivit pentru fiecare dintre voi, o amintire proprie si inconfundabila.

Am observant ca aceasta “ problema ” cu multiplicarea dvd-urilor a devenit din ce in ce mai extinsa si asta datorita cameramanilor amatori care includ in pachetul cu filmarea nuntii copii ale filmarii, inca un bonus cu nu stiu ce artificiu banal, ori o sedinta foto gratis, totul pentru o reclama ieftina – zic eu. Si culmea, totul cu o suma de bani prea mica pentru a fi profi! Toata aceasta treaba imi aduce aminte de reclama de la tv cu italianul care vindea bijuterii si spunea “ cumperi trei inele si primesti cadou inca doua plus o bratara, toate la un super pret! ”. Ma dezgusta incercarea de a promova un produs in aceasta maniera. Cum sa ai incredere ca un cameraman de nunta este intr-adevar foarte bun in ceea ce face daca iti ia ochii cu asa “ oferte ”?! De fapt, asta cred ca este si ideea…majoritatea sunt prea furati de aparente ca sa se gandeasca la motivul in sine, sa isi puna intrebarea “ dar de ce imi ofera totul la un super pret? Oare este cameramanul ales de mine un profesionist si va reusi sa transmita emotia mea in filmul nuntii mele?! ”. Aici intervine profesionalismul unui cameraman de nunta, un adevarat artist care sta in spatele filmarii de nunta.

Sa concluzionam – noi nu suntem “ suparati “ pe ofertantii care ofera astfel de “pachete promotionale”. Am scris acest articol pentru a te informa pe tine cititorule si potentialule client, despre multiplicarea discurilor cu filmarea nuntii. Platesti informatia, filmul nuntii tale pentru care s-au investit emotii, fiind transpuse in cel mai frumos mod, nu 5 dvd-uri de plastic.

 Speram ca am reusit sa iti oferim informatii utile pentru tine si astfel am reusit ca acest subiect sa nu mai fie o dilema.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma