Ei – nasii – cateodata sunt mai importanti in desfasurarea nuntii, decat mirii. Nasii sunt personajele din umbra, cei care de multe ori nici nu au inteles insemnatatea chemarii lor. Dar nu este aici sarcina mea sa clarific rolul nasilor in viata tinerilor casatoriti. Nici pe departe. Vreau doar sa punctez ponderea imaginilor inregistrate cu nasi, care pot intra in filmarea nuntii. Sigur ca si in acest caz intalnim nasi, care vor sa acapareze toata atentia, numai ei sa fie prezenti, vazuti… Atentie cameramanule – nici in cazurile acestea – nu intra in jocul lor individualist. Citeste un articol despre tolul nasilor in filmarea nuntii.

Nasii si filmarea nuntii – Filmul de nunta prezinta pana la urma evenimentul organizat in cinstea a doi tineri, unde sunt si figuri centrale, secundare, si figuranti. Nasii, sunt cei care trebuie sa sigure lumina peste perechea fericita. Si ei sa stea la locul lor. In filmul meu nu se vor stralucii nasii mai mult decat mirii. Vor fi prezentati ca toti cei care contribuie la un viitor fericit pentru protagonistii mei. Se vor revedea exact cat este necesar, ca sa se inteleaga rolul lor, prezenta lor, influenta lor in viitorul tinerilor casatoriti. In film nu pot fi mai mult. Chiar daca vor cinstii cu… o masina, tot la locul de nasi ii voi aseza in film, si tot personajele secundare vor ramane. Si cred ca asa si este corect.

Da, viata bate filmul!

Nasii si filmarea nuntii

Dar nu si in cazul acesta, in care cameramanul profesionist filmeaza, inregistreaza imagini nemuritoare, dar la montaj da filmului echilibru, prestanta, si cursivitate valorica asezand toate cadrele filmate in ordinea valorica dictata de eveniment.

Ii prezint deci pe nasi, la locul lor, oameni – atentie, totusi ei sunt mai mult decat simplii invitati – care au o mare influenta asupra tinerilor, poate ca au si adus aportul de multe ori, (material, sau organizatoric), la buna desfasurare a evenimentului atat de important, dar  acest lucru nu inseamna ca pot acapara toata atentia,  nici macar sa-si creeze din acest lucru un avantaj de imagine.

Nasii sunt totusi in antecentrul imaginii, care pot dirija privirile, si atentia spre miri, pastrandu-si pozitiile. Trebuie sa le includem si in filmarea nuntii la locul stabilit prin scenariu, acela de a crea culoarea pavata cu petale, pe care pasesc mirii spre pasul decisiv, care le va inconjura viitorul in tentativa lor de pereche fericita.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Caci!!

Inainte de toate, nasii sunt o pereche! O pereche de referinta penteu tineri, o pereche care le va calauzi pasii. Vor avea grija, ca greutatiile, nelinistile aparute la inceput, lipsa de experienta sa fie trecute cu bine. Acest lucru il voi arata in filmarea nuntii: nasi grijulii, preocupati, de soarta tinerilor, asigurandu-se ca au inteles ce ii asteapta.

Nasii si filmarea nuntii – Vom vedea in filmarea nuntii, nasii, in loc de parinti, care nu stralucesc dar se va vedea, ca-si cunosc locul, nu vor sa fie mai mult pentru tineri, dar sunt acolo cat trebuie. Figura nasilor in film se va percepe ca personaje foarte importante, care isi asuma rolul din umbra, nu cauta evadarea in lumina, si sunt langa miri.

Acesta este rolul lor in desfasurarea evenimentelor si acest lucru trebuie sa se vada in filmarea nuntii.

Aici n-am tratat cu clienti modul de abordare a temei, dar fiind profesionist rezolvarea acestui aspect trebuie sa fie la indemana cameramanului de nunta.

Nasii si filmarea nuntii – deci vor avea locul lor fara exagerare, dar nici nu vor fi uitati, cand se plimba camera prin alai.

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Madalin DumitruCruel Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Cruel
Cititor
Cruel

Din pacate nu la toate nuntile se intampla asa. Unele nunti care au alocat un buget mai mare sustinut si de nasi , deobicei nasii doresc sa fie in centrul atentiei. Am vizionat mai multe filmulete de nunta si am obervat ca nasul e prezent in majoritatea filmarii. El dicteaza ceea ce intampla la desfasurarea nuntii, iar mirii accepta indicatiile acestuia.

Madalin Dumitru
Cititor

Nu e chiar asa, am filmat la nunti unde nasii nu au facut cunostinta nici macar cu ringul de dans.