Mna, domnii cameramani. Imbracati echipamentul de scafandru, ca urmeaza ceva ce n-ati mai facut, adica clientii vor filmari sub apa. Aceasta este noua nebunie. Sa punctam de la bun inceput, ca in sfarsit ceva nou, ceva ce este menit sa scoata uzura modului de a filma la nunta. Sigur ca nu se vor petrece toate momentele sub apa. De regula nici nu se filmeaza in aceasi zi cu nunta sau cununia. Doar nu poate veni mireasa, nici mirele cu hainele ude. Dar toate aceste clipe se vor petrece si inregistra cu cateva zile inainte, poate fi dusa sub apa, pana si persoana care conduce ceremonia, chiar si popa, si acolo, isi vor schimba inelele. Nimeni nu-i va opri nici pe invitatii mai apropiati, ca este nevoie si de martori. Sigur daca vor avea loc in bazin.

Noua nebunie Filmari sub apa

Brusc multi vor spune ca este o nebunie, si nu este obligat nici un cameranan sa filmeze asa ceva. Perfect adevarat. Dar tocmai abilitatea cameramanului de a corespunde si unor situatii mai speciale il defineste ca profesionist. Totusi este o sansa unica sa inregistrezi asa un eveniment chiar sub apa, unde altii, n-ar intra, si inca sa realizezi filmari spectaculoase, sa vi cu idei de scenarii subacvatice.

Vom sti din timp daca clientii doresc asa ceva si avem timp pentru pregatire. Putem studia conditiile de filmare, includem totul in scenariu. Este indicata efectuarea unor filmari de proba, sa vedem si comportamentul aparaturii. Aici sa punctam ca este nevoie de camere speciale, anume fabricate pentru filmari subacvatice. Trebuie rezolvate si problemele de lumina. Daca apa este curata inca poate juca feste, sa vedem ce se intampla cu reflexia luminii sub apa, cum se va deforma imaginea, si alte posibile piedici in demersul filmarilor. Oricum la filmarile sub apa se vor repeta toate momentele mai importante, si vedem care sunt cerintele. Deci si mirii, si ceilalti protagonisti vor intra , si se va derula intreg evenimentul sub apa. Chiar si aceste momente pot fi folosite ca filmari de proba. Va trebui sa existe un intreg scenariu doar pentru a filma mini evenimentul. Totul incepe cu ceremonia intrarii in apa, cu muzica aferenta, care se aude in surdina, ceremonialul de cununie, inelul, si juramantul religios. Toate aceste clipe trebuie exersate, poate de mai multe ori, stabilita exact pozitia fiecariua. Si sa mai ridicam tensiunea: verigetele sunt aduse de o pereche de delfini. Recent a fost realizat un astfel de film al nuntii. Inedit… stiu.

Nu v-am spus ca este ceea mai noua nebunie? Si daca este nebunie, nebunie sa fie!

Nu inseamna ca si protagonistii sunt nebuni. Ei doar sunt curajosi, vor ceva iesit din comun, si doresc sa fie imortalizate aceste clipe de nebunie frumoase.

Si pe langa ei mai este necesar si de un cameraman care sa se descurce in conditiile noi, inca neincercate. Dar, nu-i asa totul are un inceput. Daca incepem sa reusim filmari in apa, in pesteri, pe varful muntilor, atunci deja am depasit faza de amatorism de mult. Atunci cameramanul respectiv poate sa spuna ca este operator special, si poate pretinde un pret special.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Nu vor fi multi ca el.. Dar este o aventura frumoasa, care trebuie dusa la bun sfarsit.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma