Nu despartiti cameramanii in timpul filmarii

Citit de: 1088 ori

De multe ori am intalnit miri care voiau sa desparta echipa de filmare. In ce sens? Pai, majoritatea considera ca daca nunta va fi filmata de doi camerani, atunci acestia pot lucra si individual. Cat de reala este aceasta impresie si cat de importanta este echipa in filmarea de nunta, va spun in acest articol. Videografii lideri de echipa nu sunt si nu vor fi niciodata pusi in situatia de a lucra impreuna.

Indiferent de numele videografului care iti va filma nunta, trebuie sa stii ca acesta nu va fi prezent la nunta ta alaturi de un alt videograf celebru. De ce? Pentru ca o echipa solida este formata din oameni care isi impart responsabilitatile.

La baza, cel mai important om este videograful lider care va coordona intreaga filmare de nunta. In cazul in care un cameraman de nunta nu este indrumat de lider sa filmeze… totul poate fi compromis.

Ești în căutarea serviciilor de filmări nunți? Te putem ajuta!
Suntem cea mai mare echipă de cameramani de nuntă ajunși la stadiul de videografi și cineaști ce oferim servicii profesionale de filmări nunți.
Vezi echipa

De multe ori aud: Un cameraman la mire si unul la mireasa. NU! Niciodata nu despartiti echipa de filmare. Rezultatele pe care le au videografii sunt obtinute in urma implicarii intregii echipe. Indiferent de echipa, acestia dispun de o aparatura.

Totodata acestia dispun de locatii, oameni dar si de indicatiile videografului lider. Videograful lider este cel care isi asuma respectarea conceptului. De ce? Pentru ca el este singurul abilitat sa transmita mesajul conceptului sau.

Similare

Leave a Reply

8 Comentarii in "Nu despartiti cameramanii in timpul filmarii"

Anunta-ma
avatar
Filtreaza dupa:   noi | vechi | cele mai votate
Alecu
Cititor

Aici sunt de acord cu tine pentru că marea majoritate nu înţelege că puterea grupului nu poate fi separată.

Carmen
Cititor
Carmen

Acum rad in hohote. Stai sa iti spun si de ce. Eu asa credeam, ca daca apelez la filmare cu 2 camere asta presupunea un cameraman la mire si un cameraman la mine. Ce pot sa spun este decat ca informatiile date de tine sunt foarte utile. Multumesc

Cosmin Videographer
Cititor
Cosmin Videographer

De aceeasi problema ma lovesc si eu mereu.

Radu
Cititor

Daca esti profesionist lucrezi si in conditiile impuse de client.

wpDiscuz