Negocierea preturilor pentru filmarea de nunta

Citit de: 1240 ori

Cauta inteligent videograful de nunta

Află din acest video cum să cauți inteligent videograful de nuntă. Prezentarea acestui clip este realizată de Mădălin D. și are rol de informare cu privire la funcționalitatea platformei de videografi.

Zilele trecute am fost la o intalnire pentru prezentarea serviciilor de filmari nunti. Toate bune si frumoase pana cand viitorul mire imi spune: Am fost la cameramanul x (cameraman de nunta popular in Romania) care imi ofera tot ce imi oferi tu la un pret mult mai mic decat al tau. Noua ne plac mai mult filmarile de nunta realizate de tine. Crezi ca putem colabora pe un pret mult mai mic pentru filmarea nuntii noastre? Atat raspunsul meu cat si alte informatii despre preturile filmarilor de nunta, le gasiti in acest articol.

Nu mare imi este mirarea cand sunt pus in fata unor situatii jenante. De ce? Nu stiu. Eu sunt genul de om care apreciez enorm sinceritatea oamenilor. Raportandu-ne la situatia prezentata mai sus, ceea ce a facut potentialul client se numeste lipsa de respect pentru profesionistul cameraman. Deranjat vizibil de modul in care se pune problema colaborarii cu mine, am decis sa nu mai fiu aceeasi sursa benefica de informare pentru cei care adopta strategii deranjante de cumparare.

Nu incerca preturile filmarilor de nunta intr-un astfel de mod

Aseara, intamplator m-am vazut cu videograful x (cameraman de nunta popular in Romania), i-am spus despre ce a fost vorba. Acesta mi-a confirmat faptul ca viitorii miri au semnat cu el dar nu pe bugetul mentionat de mine. Hm.. curios. Cineva minte. Nu sunt interesat sa descopar cine spune adevarul si cine nu, insa increderea in cameramanul x ma face sa cred ca potentialii clienti au adoptat o strategie confuza mie.

Poate sunteti curiosi sa aflati care au fost cuvintele mele in momentul in care acestia mi-au spus ca serviciile cameramanului de nunta x sunt mult mai avantajoase ca pret. Le-am spus stimabililor ca ar face o alegere extraordinara daca ar lucra cu acel cameraman pentru ca este foarte bun iar pretul clar este un mare avantaj. Acestia insa nu erau multumiti de raspunsul meu. De ce oare? Isi doreau o reducere? Pentru ca nu are rost sa dezvolt in amanunt trecutul, vreau sa va sfatuiesc ca sinceritatea in fata cameramanului de nunta reprezinta cheia unei colaborari de succes. De ce trebuie sa negociezi preturile filmarilor de nunti atata timp cat sunt afisate aici ?

Similare

Leave a Reply

9 Comentarii in "Negocierea preturilor pentru filmarea de nunta"

Anunta-ma
avatar
Filtreaza dupa:   noi | vechi | cele mai votate
Oana
Cititor

Urat. Ce pot sa mai zic eu cand tu ai dezvoltat atat de bine. Important este cum te vei mentine in ritmul acesta. Eu te felicit pentru tot ce faci. Nu te lasa influentat de restul, conteaza ce faci tu.

Cosmin Videographer
Cititor
Cosmin Videographer

Tipic oamenilor. De multe ori auzim aceasta versiune precum ca acel cameraman mi-a dat un pret mai bun. Si ma intreb daca acel cameraman i-a dat un pret mai bun ce mai cauta la o intalnire cu un alt cameraman. Asta nu o pot intelege. Cred ca sunt oameni care vor sa traga la pret cat mai mult. Poate ca aceeasi versiune a fost spusa si cameramanului x si tot asa.

HD Video Production
Cititor
HD Video Production

Bisericutele formate deja pe grupurile de facebook incurajeaza reducerile despre care vorbesti. Daca toti cameramanii am avea aceasta atitudine in fata clientilor, videografia de nunta va avea mult de castigat.

Nicoleta
Cititor
Nicoleta

Multi sunt de acord cu ce ai scris tu dar putini pun in practica. Ne e mult mai usor sa vorbim decat sa punem in aplicare.

Mr. expert
Cititor
Mr. expert

La cate exista pe lumea asta nu mai ma mira nimic. Toti incercam sa luam cat mai ieftin daca s-ar putea si asta pentru ca nu traim in occident unde salariile sunt decente fata de salariile romanilor. Tu cand vrei sa iti cumperi un produs nu cauti oferta cea mai buna?

Radu
Cititor

Si asta nu e nimic din ceea ce se intampla cu adevarat. Ca e urat sau frumos trebuie sa te obisnuiesti cu gandul ca asta e piata in care activam.