In videografia de nunta se practica o strategie de marketing care s-ar putea sa te induca in eroare si anume prezentarea tehnica a aparaturii pe care cameramanii o folosesc la filmarea nuntii. Nu de putine ori am auzit cazuri de genul: Eu trag cu aparatul x care e cel mai bun din lume sau eu folosesc sistemul de stabilizare pe care il folosesc profesionistii in realizarea de lung metraje cinematice. Retine ca orice gadget folosit in exces duce la incubarea emotiei. Citeste un articol in care vorbim despre modul de prezentare al ofertei de servicii video nunta.

Conteaza seria camerelor video?

Toata aparatura tehnica pe care un videograf de nunta o detine este o simpla unealta prin care acesta genereaza rezultate. Cu siguranta ca la un anumit nivel de colaborare poate conta si acest lucru, insa in videografia de nunta modul de filmare este diferit, fapt pentru care seria camerelor nu conteaza. Modul in care un videograf foloseste o camera este mult mai important decat seria acesteia. In momentul in care mergi la o vizualizare nu accepta prezentarea tehnica a aparaturii pe care videograful o foloseste la filmarea nuntii. Concentreaza-ta pe rezlutatele acestuia si pe modul in care videograful abordeaza fiecare filmare.

Capacitatea videografului de a crea noi concepte este cel mai important aspect de care trebuie sa ti cont. Cu siguranta nunta ta va fi altfel decat restul nuntilor, de aceea videograful trebuie sa aibe capacitatea de a aborda filmarea nuntii intr-un mod cat mai real.

Eu cred ca cei care isi prezinta tehnic aparatura pe care o folosesc la filmarea nuntii incerca sa-si echilibreze imaginea pe care o detin in segment. In dialogul cu un videograf pro nu vei auzii niciodata: Eu folosesc camera x sau eu filmez cu gadget-ul y. Tot ce conteaza intr-o colaborare cu un videograf este rezultatul pe care acesta il obtine. Modul prin care acesta ajunge sa obtina un rezultat este un aspect intern ce tine de dezvoltarea sa profesionala.

Foto credit: Gabriel Samson

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Ioana Rădulescu Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Ioana Rădulescu
Cititor
Ioana Rădulescu

Este des întâlnită această metodă prin care cameramul i-a ochii clienților cu aparatura din dotare sau pe care o închiriază. Dacă nu există chimie degeaba atâta materie