Cât investești în fimarea botezului și cel mai important în ce investești în filmare botezului. Ofertele videografilor se înmulțesc și devin din ce în ce mai competitive. Tu ce alegi din oferta videografului? O filmare de botez normală și eventual să nu coste mult sau îți dorești un film cinematic de botez? În acești articol vorbim despre cât costă filmarea de botez în 2019 – 2020.

În următorii ani vor fi tot mai multe oferte de filmare a botezului pentru că numărul prestatorilor crește de la an la an. Dacă în 2015 pe piața din România erau aproximativ 12000 de cameramani dispuși să filmeze la nunți și botezuri, în 2018 numărul acestora s-a dublat. Un record putem spune pentru acest segment. Sigur că o treime dintre aceștia nu au studii sau calificări pentru a presta asemenea servicii, însă documentația din online și workshopurile se dovedesc a fi o informație destul de utilă pentru ca noii ofertanți să prospere în segmentul videografiei de nuntă și de botez.

Ca în orice alt segment sunt mulți care caută doar profitul, motiv pentru care ofertele acestora ies în evidență prin prețuri foarte mici. Hai să vedem care sunt prețurile pentru filmarea botezului pentru următorii ani.

Oferta video pentru filmare botez – de la 100 Euro

Există în branșa videografiei de botez mai mulți ofertanți care sunt dispuși să filmeze botezul pentru un preț foarte mic. Despre cât de rentabil este pentru aceștia să filmeze un botez pentru 100 de euro nu știm, însă pentru client poate fi un risc. Nu generalizez, dar de obicei serviciile ieftine de prestări servicii nu funcționează pe principiul argumentări, motiv pentru care eu afirm că poate fi un risc să colaborezi cu un videograf care percepe sume foarte mici.

Totodată există situații când videograful este într-o dezvoltare sau respectă o strategie de marketing și are nevoie de lucrări.

Cele mai populare servicii de filmări botezuri au un preț între 300 – 500 de euro. Viitoarele mămici nu se încumeta să investească mai mult. Este logic să nu investești în video pentru botez 1000 de euro iar pe tine tot evenimentul te costă 2000 de euro. Am scris într-un alt articol despre cât ar trebui să investești unde am spus că investiția pentru serviciile video nu trebuie să depășească 8% din valoarea totală a evenimentului.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

 

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma