Aparent cineastul n-are nici o legatura cu organizarea nuntii. Aparent, deorece este indicat sa fie informat si atent la toate detaliile organizatorice. Degeaba cinestul are intalnire cu clientii, si stabilesc data si locul, chiar modalitatea de filmare, stilul si altele, daca pe parcurs se mai schimba unele date ale problemei. Si cum mereu se mai schimba, niciodata nu ramane nimic cum a fost stabilit, si atunci cameramanul ramane surprins, sau chiar nu ajunge la nunta la care trebuie sa filmeze din cauza ca s-a schimbat locatia, poate chiar si data.

Asadar este bine daca tinem legatura cu organizatorii. In cazul in care este un organizator. Caci sunt cazuri, cand organizeaza si nasii, si socrii, mirii invita, si nu este nimic coordonat, cum ar fi: nu stia stanga ce face dreapta. Cameramanul are sarcina grea in cazurile acestea, trebuind sa se asigure de la fiecare parte ce, cand, unde si cum.

Mai nou se obisnuieste angajarea unei firme specializate in organizarea evenimentelor. In aceste cazuri sigur ca si operatorul are o misiune mai usoara. Trebuie tinuta legatura doar cu managerul firmei de organizare. Acesta va stii in fiecare moment noutatile aparute, locatiile, ne poate da detalii despre sala de petrecere, despre desfasurarea nuntii, numarul invitatilor, cand incepe, cand se termina, toate detaliile care ne interesaeza. Sigur ca nu vom sta cu mainile in san si ne vom deplasa sa vedem locatile, ne vom interesa de obiceiurile civile si religioase incluse, de felul de deplasare, sau transportul intre locatii, si paralel organizam si noi cele necesare.

Tot de la orgaizator putem afla stilul ornamental al salii, eventual date despre locul si timpul artificiilor, alte momente de divertisment incluse spre distractia invitatilor. Trebuie deci sa tinem pasul cu organizarea, caci, si la ei se poate intampla sa se schimbe cate ceva, si atunci este bine sa fim informati din timp. Dar ei in toiul organizarii pot uita de noi. Motivatia este a noastra ca cineasti care ne respectam de a ne interesa permanent de toate. Chiar si de sanatatea protagonistilor. Sunt cazuri fericite cand firmele de organizare colaboreaza perfect cu firma cinematografica, sau cu videografii. In unele cazuri asigura si acest serviciu.

Vizitand locatiile vom face filmari de probe, asa numitele simulari, ne vom da seama de conditile de lumina, si conditii deranjante. Pana si locul prizelor de curent trebuie sa fie cartografiate in pregatirea noastra. Vezi ce filmari realizam aici.

Putem spune linistit ca o buna organizare garanteaza filmari linistite la obiect, dar este bine ca si buna organizare sa se vada din filmul nostru. Nu, nu trebuie sa punem pe cineva sa laude organizarea ci prin forta imaginii, se poate transmite acest lucru. Depinde de cameraman sa surprinda micile detalii care atesta reusita organizatorica, si girija acestora la detalii, cum ar fi florile de pe mese, ornarea salii, asezarea meselor, husele, participantii adiacenti, ca muzica, personalul de deservire, activitatea voluntarilor. Acestea sunt detalii, care trebuie sa ramana in umbra, dar acolo sa fie vizibile. Fara exagerare, fara sa scotem in evidenta punctele forte, dar omitand (asa este bine la o nunta) lipsurile, organizarea face nunta si asigura o filmare reusita.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Ella Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Ella
Cititor
Ella

Nu as apela la o firma care sa imi organizeze nunta niciodata. Mi-ar placea sa ma implic in tot ce inseamna nunta mea.