Particularitati, adica acele semne distinctive, care ii dau o tenta de unic, aducand o valoare personalizata al fiecarui film de nunta, de botez. Fara exagerare spun ca lipsa acestor semne dinstinctive lasa filmul in randul creatiilor de duzina, fara vlaga de multe ori, fara sclipirea proprie lucrarilor comune. Fiecare cameraman va cauta de fiecare data sa gaseasca acele semne, noi, sau modurile de captare a imaginilor, metode de montaj, sau diferite efecte speciale prin care sa faca filmul 100% original. Mai multe detalii despre particularitatile filmului de nunta, de botez… vorbim in acest articol.

Niciodata nu va face doua filme la fel nici macar prin prisma inregistrarii. In mod normal avand in vedere ca la fiecare eveniment personajele principale cat si figurantii sunt altii, teoretic n-ar trebui sa fie o problema  realizarea  deosebita a filmului fata de celelalte. Dar dincolo de diversitatea actorilor, care ne pot ajuta de fiecare data, dar ne pot pune si greutati, totdeauna va trebui sa incercam „lipirea” unor mici semne, pete de culoare artistica, care vor defini fiecare lucrare.

Particularitatile filmului de nunta, de botez

Tehnici de exprimare noi, neincercate, nefolosite la alte filme. Ca sa folosim cat mai multe semne particulare putem folosi prezenta muzicantilor, al animatorului, folosirea deosebita, al obiectelor de arta, in film, ca si la prezentarea invitatilor speciali. Este clar ca gasirea, si adaugarea acestor semne particulare este exclusiv datoria cameramanului, care atat la filmari, cat si la montaj, sau cu ocazia adaugarii coloanei sonore  are ocazia sa descopere aceste mici detalii. In aceasta categorie intra si efectele speciale audio-vizuale, care intradevar sunt o sursa nebanuita, si nesecata de mijloace, de a da personalitate unui film. Fie ca suntem producatorii unei filmari de nunta sau al unui video de botez, particularitatile acestora sunt principalele modelari de viziune care defineste rezultatul obtinut.

De asemenea folosirea dotarilor locatiei, organizarea scenica a participantilor, chiar desfasurarea evenimentului, caci si firma de organizare cauta totdeauna sa surprinda clientii cu ceva nou. Ca operator, trebuie doar sa observam lucrurile noi, in amalgamul de clisee. Trebuie gasite punctele, aspectele care apropie evenimentul la un act cultural, acest fapt conferind de fiecare data prestanta, dar si particularitate.

Daca evenimentul beneficiaza si de filmari in locatii speciale, atunci aproape ca nici nu mai depune efort cameramanul in demersul sau de a aduce puncte particulare, acestea fiind deja la indemana. Cu atentie trebuie sa tratam aceste particularitati, sa nu omoare esenta, sa nu alunece in umbra lor, tema principala. Filmul de nunta totusi povesteste despre mirii si invitatii lor. Deci particularitatile filmului trebuie cumva oglindite de prezenta lor, cautate aceste semne in comportamentul, si participarea protagonistilor.

Particularitatile filmului de nunta, de botez

Un alt aspect este valoarea acestor semne particulare. Si anume, acestea trebuie sa fie pozitive, sa ridice calitativ, si chiar artistic filmul decat sa traga in jos. Folosim tot ce este frumos,  aduce o culoare vie, si ridica limbajul artistic, prin care creatia va fi mai valoroasa.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

In concluzie, fiecare film trebuie sa aduca ceva special celor care sunt filmati. Trebuie sa poarte semne dinstinctive, particulare, proprii numai filmului respectiv. Dar in acelas timp avand grija ca aceste particularitati sa nu denatureze sensul, si calitatea filmului. Exagerarile niciodata nu sunt benefice, cu atat mai putin in cazul filmului de nunta. Cameramanul are pregatirea necesara, sa gaseasca, dar sa si dea prin sita valorii aceste semne particulare, si sa le foloseasca doar daca este convins de succes.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma