O domnisoara de onoare este mai mult decat cea mai buna prietena a miresei sau sora sa. Este o confidenta, un sistem de suport, persoana care planifica petrecerile si vocea ratiunii.

Asa ca, atunci cand iti alegi domnisoarele de onoare pentru nunta, alege inteligent. Exista cateva lucruri pe care nu trebuie sa le uiti atunci cand decizi care vor fi domnisoarele tale de onoare.

Poti incepe gandindu-te la lucrurile de care tu, ca mireasa, vei avea nevoie in procesul de planificare. Ai nevoie de cateva maini in plus pentru proiectele handmade sau lasi totul pe mana profesionistilor? Iti doresti pe cineva care sa te ajute sa gasesti cele mai bune idei de design, pe cineva care sa te ajute sa planifici nunta sau pe cineva care sa aiba mai mult un rol onorific?

In momentul in care stii deja ce iti doresti exact de la domnisoarele de onoare poti incepe sa restrangi lista si sa alegi persoanele carora acest rol li se potriveste cel mai bine. Asigura-te insa ca indeplinesc urmatoarele criterii.

1. Trebuie sa te sustina

Alegerea unor domnisoare de onoare care te sustin si care te inteleg este foarte importanta in intregul proces de planificare a nuntii. Trebuie sa te asculte cand te certi cu logodnicul tau si sa iti ia partea atunci cand incerci sa convingi pe toata lumea ca acestea sunt lucrurile pe care ti le doresti. Trebuie sa fie langa tine, ca prietene.

Patru calitati pe care orice domnisoara de onoare trebuie sa le aiba

2. Trebuie sa fie punctuale

Nu este nimic mai neplacut decat o domnisoara de onoare care intarzie mereu. Alege pe cineva care va ajunge intotdeauna la timp sau, si mai bine, pe cineva care va ajunge si mai devreme. In acest fel vei scapa de stres si vei sti ca ai pe cineva alaturi care iti va da o mana de ajutor atunci cand ai cea mai mare nevoie.

[blockquote text=’Citeste si: Tips & Tricks: Cum sa mergi pe tocuri inalte si intr-o rochie de mireasa stramta!‘ text_color=’#282828′ title_tag=” width=” line_height=’undefined’ background_color=” border_color=” show_quote_icon=’yes’ quote_icon_color=’#282828′ quote_icon_size=’60’]

3. Trebuie sa fie entuziasmate

Este nunta ta, asa ca atitudinea pozitiva si entuziasmul sunt obligatorii. Domnisoarele de onoare care simt aceleasi lucruri ca tine vor face ca atmosfera sa fie relaxata si ca toti cei din jur se simt excelent in ziua ta cea mare.

4. Trebuie sa fie lideri buni

Ai nevoie langa tine inainte de nunta si in timpul nuntii de persoane organizate, care au grija ca totul sa se desfasoare conform planului. Domnisoarele de onoare sunt acele persoane care iti vor aduce linistea in cea mai importanta zi din viata ta.

Similare

Leave a Reply

1 Comentariu in "Patru calitati pe care orice domnisoara de onoare trebuie sa le aiba!"

avatar
  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Rodika
Cititor
Rodika

Un artikol ft bun!