Platforma Madvideo.ro se extinde printr-un proiect îndrăzneț în toată România

fotografi si cameramani de nunta promovati pe madvideo

Începând cu 1 iunie 2019 platforma video foto madvideo a lansat cel mai îndrăzneț proiect din segmentul foto video. Până la această dată platforma a găzduit un număr redus de furnizori videografi și fotografi din toată țara pe care i-a pus în legătură directă cu vizitatori potențiali clienți.

Ce se întâmplă de la 1 iunie 2019 cu platforma video foto madvideo?

Începând cu această dată, ne extindem portofoliul de furnizori în toate județele țării într-o manieră exclusivistă.

Pe madvideo vei găsi 15 furnizori videografi și 15 fotografi în fiecare județ al țării, grupați pe 3 categorii esențiale ce vizează strict prețurile ofertelor pe care aceștia le au.

Cui se adresează noul proiect?

Există 2 tipuri de persoane pe care ne dorim să le punem în legătură, și anume: furnizorul videograf sau fotograf și clientul/vizitatorul.

Așadar dacă ești furnizor de servicii video sau foto, poți afla mai multe despre cum poți fi afișat în platforma video foto madvideo din pagina de preselecție. (preselecție videografi și fotografi)

Dacă ești în căutarea unui videograf sau/și fotograf pentru nuntă, botez sau un alt tip de proiect, poți vizualiza rapid disponibilitatea și ofertele acestora din meniul site-ului la secțiunea servicii.

De ce funcționează platforma?

În primul rând această platformă funcționează și va funcționa pentru că este construită pe tipologia furnizorilor și totodată pe comportamentul clientului care cumpără servicii video foto.

În al doilea rând, brandul madvideo.ro a fost construit și nișat pe segmentul serviciilor video foto din 16.02.2009 strângând o bază considerabilă de clienți și proiecte.

Prin ce se diferențiază proiectul de alte site-uri?

 • De la bun început platforma a fost construită și crescută de un videograf. Împreună au trecut prin toate etapele de evoluție ajungând astăzi la maturitate.
 • Platforma madvideo nu este un catalog de furnizori videografi și fotografi. Algoritmii, uneltele puse la dispoziție oricărui furnizor și vizitator fac din aceasta un site ușor de înțeles și folosit.
 • Pentru că a fost gândită în totalitate de un videograf și măsurată timp de 6 ani de specialiști, platforma aduce numeroase beneficii atât furnizorilor calificați la preselecție cât și potențialilor clienți.
 • Furnizorii videografi și fotografi își prezintă fiecare în parte portofoliul și oferta într-un mod transparent pe care orice potențial client să-l înțeleagă.
 • Exclusivitatea vizibilității oferă garanția unui grup de furnizori ce oferă servicii foto video de calitate și totodată siguranța că serviciile acestora sunt văzute de potențiali clienți.
 • În grupul de furnizori nu există competiție și nici al 16-lea videograf/fotograf. Platforma funcționează pe principiul de a aduce un număr cât mai mare de proiecte fiecărui furnizor în parte fără al introduce într-o competiție.

De ce să folosești site-ul madvideo dacă ești în căutarea unui videograf sau/și fotograf?

 • Pentru că îl găsești foarte ușor, site-ul ocupând un loc în prima pagină de Google pe mai mult de 80 de cuvinte și expresii relevante pentru tine. (Ex: filmări nunți)
 • Este foarte ușor de navigat atât pe desktop cât și pe mobile, folosind design-uri optimizate special create pentru a ușura utilizarea acestuia.
 • Informațiile afișate sunt actualizate și îți oferă toate detaliile necesare de care ai nevoie pentru a alege un serviciu video sau/și foto.
 • Sunt afișate prețurile furnizorilor pentru ați oferi posibilitatea să îți faci cotații precise înainte să alegi o ofertă foto sau video.
 • Am adus în aria bugetului stabilit de tine 5 oferte video și 5 oferte foto din care să alegi fără să fii nevoit să cauți în altă parte sau să suplimentezi bugetul.
 • Prețurile serviciilor video foto sunt afișate în funcție de județul și data în care ai nevoie de serviciile unui videograf sau fotograf.
 • Afișăm doar serviciile disponibile și îți oferim posibilitatea să contactezi rapid un furnizor sau/și să trimiți solicitare.

5 Motive să folosești platforma video foto madvideo dacă ești videograf sau fotograf.

 1. Pentru că este imaginea unuia dintre cele mai cunoscute branduri din segmentul filmărilor de eveniment.
 2. Pentru că a fost construit de un videograf care a trecut prin toate etapele prin care treci tu și s-a lovit de aceleași dificultăți.
 3. Pentru că puterea grupului este incomparabil mai mare decât imaginea independentă pe care o poți avea.
 4. Pentru că îți oferim exclusivitate și totodată garanția că nu te vei afla într-o competiție pentru ca serviciul tău să fie vizibil.
 5. Beneficiezi de vizibilitatea platformei construită în 10 ani și de campaniile de promovare lunare.

 

Află mai multe despre avantajele pe care le oferă platforma madvideo în pagina de preselecție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close