De ce pretul pentru filmarea botezului este mai mic decat daca filmam la nunta?

Citit de: 1053 ori

Nu cred ca trebuie sa fac o alta prezentare a acestui articol… Este suficient ca toti stim ca pretul unei filmari de botez este mult mai mic decat pretul filmarii de nunta. De ce sunt reduse preturile pentru filmarea botezului? Oare pentru ca nu sunt in sezonul de nunti? Oare ca nu exista putere financiara, sau pentru ca este mult mai usor de realizat o filmare de botez in comparatie cu o filmare de nunta? In acest articol discutam despre preturi! Preturi filmari de botez…

Un subiect interesant pentru toti cei care sunt in bransa filmarilor de nunta este cel al preturilor pentru filmarea evenimentelor de tip botez. Este real pretul unei filmari de botez? In cazul in care vorbim de filmarile de botez in care sunt prezente 30 de persoane, clar pretul este justificat! Dar, ce se intampla cu botezurile la care participa 150 de persoane? Sunt multe nunti ce nu aduna mai mult de 80 – 100 de persoane. Ce cred eu despre pretul filmarii de botez?

Te prezinti in fata oamenilor ca un creator de concept. Le oferi oamenilor asteptari mari. Le oferi increderea ca rezulatatul muncii tale va fi special in originalitate. Deci, tu trebuie sa fi acelasi om deschis care isi asuma responsabilitatea proiectului. Eu cred ca o filmare de botez este mult mai greu de realizat decat o filmare de nunta. De ce? Pentru ca o nunta este mult mai bogata in dinamism, acte, actiuni si compozitii. Concluzia este ca o filmare de botez ofera mult mai putine resurse unui videograf decat o filmare de nunta.

Pret filmare botez mai mic decat pretul filmarii de nunta. DE CE?

Si daca nu e aia… e aialalta? Da… se pare ca da! Este extrasezon, deci trebuie sa ciupim ceva! 🙂 ASA NU! Nu am mers si nu voi merge niciodata pe principiul: Lasa ba ca merge si asa. Se prea poate.. sa mearga si asa.. dar nu la acest nivel! Daca pentru unii suma mica perceputa reprezinta o scuza… (in prag de extrasezon) pentru mine nu reprezinta nimic altceva decat dezinterez! Nu am fost niciodata cel mai ieftin, dar cu siguranta am fost printre cei mai buni in legatura cu oamenii.

Pret filmare botez

De retinut. Pret filmare botez inseamna filmarea botezului la un anumit nivel! Reactiile unei minti lipsite de amintiri sunt de genul: Cat de dragut poate fi! Filmarea botezului la nivel cinematic implica resurse puternice de argumentare pentru un videograf. Pe cand… o filmare de nunta are in fata scenei oameni plini de amintiri ce contureaza chipuri… reactii si sentimente. Sunt videograf de nunta, respect filmarile de botez, insa confirm faptul ca pentru o realizare cinematica de botez ai nevoie de o minte care nu poate accepta baloanele cu “La multi ani”.

Nou din YouTube #Vlog

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

avatar
  Subscribe  
Anunta-ma