Nu cred ca trebuie sa fac o alta prezentare a acestui articol… Este suficient ca toti stim ca pretul unei filmari de botez este mult mai mic decat pretul filmarii de nunta. De ce sunt reduse preturile pentru filmarea botezului? Oare pentru ca nu sunt in sezonul de nunti? Oare ca nu exista putere financiara, sau pentru ca este mult mai usor de realizat o filmare de botez in comparatie cu o filmare de nunta? In acest articol discutam despre preturi! Preturi filmari de botez…

Vezi Oferta de Pret pentru Filmare Botez

Ai vazut ofertele noastre pentru filmarea botezului?

 

Un subiect interesant pentru toti cei care sunt in bransa filmarilor de nunta este cel al preturilor pentru filmarea evenimentelor de tip botez. Este real pretul unei filmari de botez? In cazul in care vorbim de filmarile de botez in care sunt prezente 30 de persoane, clar pretul este justificat! Dar, ce se intampla cu botezurile la care participa 150 de persoane? Sunt multe nunti ce nu aduna mai mult de 80 – 100 de persoane. Ce cred eu despre pretul filmarii de botez?

Te prezinti in fata oamenilor ca un creator de concept. Le oferi oamenilor asteptari mari. Le oferi increderea ca rezulatatul muncii tale va fi special in originalitate. Deci, tu trebuie sa fi acelasi om deschis care isi asuma responsabilitatea proiectului. Eu cred ca o filmare de botez este mult mai greu de realizat decat o filmare de nunta. De ce? Pentru ca o nunta este mult mai bogata in dinamism, acte, actiuni si compozitii. Concluzia este ca o filmare de botez ofera mult mai putine resurse unui videograf decat o filmare de nunta.

Pret filmare botez mai mic decat pretul filmarii de nunta. DE CE?

Si daca nu e aia… e aialalta? Da… se pare ca da! Este extrasezon, deci trebuie sa ciupim ceva! 🙂 ASA NU! Nu am mers si nu voi merge niciodata pe principiul: Lasa ba ca merge si asa. Se prea poate.. sa mearga si asa.. dar nu la acest nivel! Daca pentru unii suma mica perceputa reprezinta o scuza… (in prag de extrasezon) pentru mine nu reprezinta nimic altceva decat dezinterez! Nu am fost niciodata cel mai ieftin, dar cu siguranta am fost printre cei mai buni in legatura cu oamenii.

Pret filmare botez

De retinut. Pret filmare botez inseamna filmarea botezului la un anumit nivel! Reactiile unei minti lipsite de amintiri sunt de genul: Cat de dragut poate fi! Filmarea botezului la nivel cinematic implica resurse puternice de argumentare pentru un videograf. Pe cand… o filmare de nunta are in fata scenei oameni plini de amintiri ce contureaza chipuri… reactii si sentimente. Sunt videograf de nunta, respect filmarile de botez, insa confirm faptul ca pentru o realizare cinematica de botez ai nevoie de o minte care nu poate accepta baloanele cu „La multi ani”.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma