Care este cel mai vandut serviciu video de nunta?

Citit de: 783 ori

De multe ori m-am intrebat care este cel mai bine vandut serviciu de filmari nunti. Chiar daca segmentul videografiei de nunta a evoluat enorm in ultimii 3 ani, puterea de cumparare si totodata lipsa de informare sunt cele mai importante aspecte ce ii determina pe oameni sa aleaga un serviciu video de nunta. Am facut o analiza a celui mai popular sau mai bine zis celui mai vandut serviciu video de nunta. Citeste articolul integral si vezi care este cel mai atractiv pret video nunta.

Cel mai popular serviciu video de nunta este: Filmarea evenimentului cu o camera video sau dslr, prezenta cameramanului pe toata durata nuntii. In mod normal videograful nu poate folosi intr-un mod corect sistemele de stabilizare.

Buget

 

Ești în căutarea serviciilor de filmări nunți? Te putem ajuta!
Suntem cea mai mare echipă de cameramani de nuntă ajunși la stadiul de videografi și cineaști ce oferim servicii profesionale de filmări nunți.
Vezi echipa

Acest minus este cunoscut de toata lumea dar acceptat pe motivul ca bugetul alocat este convenabil. Livrarea intregului video se face de obicei pe discuri dvd si bluray, iar durata acestuia este de aproximativ 4 ore. Preturile acestor servicii nu depasesc 500 euro.

Personal nu recomand aceste servicii video de nunta, insa sunt de acord cu acestea in conditiile in care bugetul alocat pentru filmarea nuntii tale nu este mai mare de 500 euro. Vezi cele mai vandute servicii de nunta aici.

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

Anunta-ma
avatar
wpDiscuz