Calitatea unui clip de nunta nu depinde de costurile de productie. Informatia precum ca pretul filmarilor de nunti este un mit este argumentata in primul rand de calitatea videografului si de serviciile video pe care acesta le presteaza. Pentru a obtine o filmare de nunta calitativa nu trebuie sa cauti cel mai mare pret. Citeste integral despre pretul filmarilor de nunti.

Eu cred ca pretul filmarilor de nunti este un mit deoarece calitatea unui proiect nu se rezuma la cat de costisitor a fost. Am auzit mai multe mirese vorbind: A, uite ce frumos clip de nunta este acesta, dar si cat a costat, era normal sa iasa asa. Calitatea unui clip de nunta nu are nici o legatura cu pretul pe care l-ai platit. In cazul in care vrei sa afli oferta noastra de preturi pentru filmari nunti click aici.

Filmul de nunta este calitativ pentru ca tu ai rolul principal, nu pentru ca a fost „scump”

Stiai ca mirii nu pot vizualiza un clip de nunta din punct de vedere tehnic?

Un criteriu foarte important ce trebuie luat in calcul este faptul ca oamenii clienti nu pot vizualiza un clip de nunta din punct de vedere tehnic. Ei sunt atenti la “cat de bine au iesit” in cadre si nu la faptul ca pot exista sarituri peste ax sau incadratura. Oamenilor le place in primul rand pentru ca se vad pe ei, iar materialul are o alta valoare decat pentru ceilalti privitori care nu sunt implicati in acel film. Valoarea unui film de nunta este data in primul rand de oamenii care apar in acea filmare. Videograful are si el un rol foarte important insa efortul depus de catre acesta nu poate fi recunoscut de un simplu privitor.

Indiferent de suma pe care o platesti pentru serviciile video de nunta trebuie sa intelegi ca tu esti singura persoana care poate decide calitatea proiectului in care tu ai un rol foarte important. Cauta un videograf care sa te inteleaga si tine cont de cele 9 ponturi pentru ca filmarea nuntii tale sa fie wow.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Ioana Rădulescu Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Ioana Rădulescu
Cititor
Ioana Rădulescu

Dacă vrei să faci treabă faci indiferent de care îți sunt prețurile. Să lucrezi calitativ înseamnă în primul rând să te respecți pe tine ca om și ca profesionist. Prețul serviciilor este dat de multe ori de cerere și nu de calitatea serviciilor prestate. Și că tot m-ai făcut curioasă, cât câștiga cu aproximație un cameraman de nuntă?