Pentru filmarile de nunti din 2014 am gandit un concept pentru o colaborare mai solida si rezultate  mai bune. Pentru ca orice serviciu are un cost m-am gandit ca factorul important in dezvoltarea mea poate fi pretul unei filmari de nunti. Am hotarat sa ofer mai multe resurse proiectelor mele oferind preturi mai mici pentru filmarile de nunta din 2014. Afla in acest articol mai multe despre preturi filmari nunti 2014 pe sistemul – Mai multe resurse, Costuri mai mici.

In primul rand trebuie sa mentionez ca pentru filmarile de nunta din 2014 exista o singura oferta la care pot adauga mai multe optionale. Oferta de baza gandita de mine acopera in orice conditii o filmare de nunta care sa ofere rezultate pro. Am alocat pentru filmarea de nunta un numar de 2 videografi prezenti pe toata durata evenimentului, incluzandu-ma si pe mine ca lider de echipa. Ma voi concentra pe un rezultat de o ora pe care clientul il va primii. Consider ca informatia pe care o detin in prezent nu este utila unei oferte de genul: filmare la nunta de 5 ore. Asa cum am scris mai sus, la oferta de baza exista 3 optionale pe care eu le recomand in functie de bugetul alocat pentru filmarea de nunta.

Clip Best Moments + 1 zi de filmare inainte sau dupa eveniment

Filmare, transpunere si montaj pentru inca 3 ore

Filmarea multicam cu 3 camere dslr

Preturi filmari nunti 2014 pe sistemul – Mai multe resurse, Costuri mai mici

Da! Exista preturi filmari nunti 2014 la costuri mai mici. Cum? M-am gandit sa le ofer oamenilor posibilitatea de a opta pentru anumite discount-uri in cazul in care acestia imi ofera mai multe resurse pentru filmarea nuntii. In ce constau aceste reduceri de preturi? Spre exemplu, ofer reduceri viitorilor miri care acorda aproximativ 2 ore de lucru cu mine in ziua evenimentului, pentru cei care ofera importanta unui speech si celor care imi permit montarea de lavaliere. Pentru toate acestea, oamenii primesc o reducere. De ce o reducere si nu un cost suplimentar? Imi doresc ca oamenii pentru care lucrez sa intelegea cat de importante sunt resursele unui serviciu pe care noi il prestam. Rezultatele pe care le vedeti in portofoliul meu se datoreaza in primul rand oamenilor pentru care am lucrat. Nu sunt un zeu, deci nu pot face miracole. Imi doresc sa sustin calitatea unui proiect prin diferitele avantaje pe care le ofer unei colaborari.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Serviciul de filmari nunti este intr-o etapa de evolutie rapida, de aceea incerc sa fac parte dintre cei care isi doresc sa informeze clientii interesati de filmarea unei nunti. Avem nevoie de increderea oamenilor pentru a avea rezultate originale. Avem nevoie de motivatie. Pentru ca traim intr-o lume guvernata de material, eu cred cu tarie ca singura modalitate prin care poti primii ceva este sa fi primul care ofera. Fara sa oferi nu ai sa primesti niciodata nimic! In 2013 am experimentat mai multe metode prin care sa le ofer oamenilor avanteje pentru ca ei la randul lor sa-mi ofere resursele necesare unei filmari calitative si am ajuns la parerea ca trebuie dezvoltat sistemul costurilor. Consider ca aspectul preturilor din 2014 pentru filmari nunti va fi factorul ce le va oferii unora posibilitatea unei evolutii rapide in bransa videografiei. Concluzie: Factorul preturi filmari nunti 2014 va fi un criteriu foarte important in alegerea cameramanului de nunta.

Pentru ce interesati de oferta mea de pret, puteti accesa pagina: Oferta pentru filmare nunta.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma