Prin ce se diferențiază Madvideo.ro de restul site-urilor de profil?

diferente dintre madvideo si alte platforme

Sunt des întrebat: Prin ce se diferențiază Madvideo.ro de restul site-urilor (platformelor foto video) de profil? Am alocat timp suficient să scriu în acest articol care sunt diferențele între Madvideo.ro și restul platformelor (cataloagelor) de profil. Citește în continuare.

Înainte de toate, trebuie să vă spun că proiectul Madvideo.ro este scris în urma experienței de videograf pe care o am de peste 15 ani. Am scris platforma conform întâmplărilor, cerințelor și comportamentelor întâlnite în peste 15 ani de activitate.

De ce Madvideo este un proiect 100% original și nu poate fi comparat cu platformele de profil?

 

1. Madvideo este un brand ce oferă servicii video din 2009. Din 2009 până în prezent, videografii interni Madvideo au realizat peste 1.000 de proiecte video. În tot acest timp ne-am format o masă semnificativă de clienți ce în prezent sunt resurse relevante de recomandare;

 

2. Platforma noastră nu este un catalog!

În toate site-urile, cataloagele, agregatoarele sau directoarele de fotografi și cameramani din întreaga lume, utilizatorii (furnizorii în număr nelimitat) își creează un profil de vizibilitate. Avantajul tuturor este că oferă o vizibilitatea mai mare furnizorului.

Pe madvideo.ro lucrurile stau cu totul diferit. În primul rând suntem interesați de calitatea grupului și de o conversie cât mai mare (furnizor – client). Motiv pentru care platforma este construită după analize comportamentale oferite de utilizatorii clienți dar și furnizori cameramani, fotografi.

În platforma noastră vei urca galerii relevante de la evenimente. De ce? Pentru că un potențial client este interesat de cum ai acoperit evenimentul și nu de cele mai bune filme sau fotografii pe care le-ai făcut în cariera ta ce se pot încadra cu brio la secțiunea „cuprins”.

Așadar, pe madvideo urci doar galerii relevante de la nunți, botezuri pentru că asta își dorește clientul să vadă și pentru că așa se măresc șansele de conversie.

 

3. Există un număr limitat de 15 fotografi și videografi / județ pe care îi promovăm sub brand-ul echipei exclusiviste Madvideo.ro;

Ne dorim un grup de calitate care să convertească. Cu cât numărul furnizorilor crește în platformă cu atât șansele să semnezi contracte scad. De asemenea, platforma admite fotografii și videografii care se încadrează în una din cele 3 categorii de preț. (Vezi punctul 5)

15 oferte foto – video sunt suficiente pentru client încât să își aleagă serviciul dorit. După cum știți deja (probabil), platforma oferă toate detaliile legate de conținutul ofertelor, modalități de plată, opționale și prețuri. Formula fiind creată după analiza comportamentală a clientului cumpărător de servicii foto video.

Clienții își doresc să vadă ce se oferă într-un serviciu și de asemenea cât costă.

Această formulă nu există pe un alt site de profil, motiv pentru care platforma noastră poate converti mai bine. De asemenea, toate ofertele publice cât și disponibilitatea acestora sunt verificate manual.

 

4. Fiecare fotograf și videograf este verificat manual și trebuie să treacă de „controlul calității Madvideo.ro„;

 

5. În fiecare echipă există 3 clase a câte 5 fotografi / videografi. Nu există al 6-lea ofertant / clasă;

Exact! Clientul are un buget prestabilit întainte să caute servicii foto video. Noi știm acest lucru, motiv pentru care îi oferim clientului posibilitatea să aleagă din 5 servicii.

Pe ce site ai mai văzut o exclusivitate atât de mare unde să conteze doar conversia?

 

6. Vizibilitatea serviciilor este distribuită în mod egal pentru fiecare fotograf / videograf;

Filtrul nostru principal de afișare este dat de pagina de preselecție. Clienții văd ofertele într-o ordine crescătore după preț. (Pentru ca așa este obișnuit utilizatorul să filtreze în online produsele în primă fază)

Noi nu oferim premii, nu creăm competiții între furnizori și nici nu oferim vizibilitate mai mare sau mai mică. Sunt doar 15 oferte maxime. Oriunde te-ai uita, tot 15 ai să vezi.

De ce? Pentru că principalul scop este ca tu să convertești! O transparență mai mare de atât nici că se poate!

 

7. Madvideo.ro promovează serviciile fotografilor și videografilor printr-un sistem testat și popular utilizatorilor. Vezi cum sunt afișate serviciile videografilor din București;

Arhitectura de navigare cât și ergonomia informațională sunt lucruri puțin știute dar care însă fac diferența între un domeniu util și un alt domeniu mai puțin util.

În pagina serviciilor, clientului îi sunt oferite toate uneltele necesare pentru a interacționa cu un fotograf / videograf. Vezi în link-ul de mai sus cum sunt afișate serviciile.

 

8. Strategia de afișare a serviciilor este 100% creată după compartamentul oamenilor care caută și cumpară servicii foto video;

 

9. Folosim un limbaj comun în crearea ofertelor printr-un sistem automatizat și oferim clienților toate detaliile necesare în timp real;

 

10. Nu creăm competiție între fotografi și videografi;

 

11. Înregistrăm și oferim rapoarte despre creșterea vânzărilor pentru fiecare membru;

 

12. Prețurile abonamentelor anuale sunt personalizate în funcție de județ și clasa de preț;

Prețul abonamentelor diferă și pornește de la 45 euro și poate ajunge la 300 euro.

Am fost întrebat de ce abonamentul nu are același preț pentru toți, așa cum au toate site-urile de profil?

Reîntoarcerea investiției făcute prin plata unui abonament se face într-un mod egal. Sunt furnizori (aur pentru o nișă de clienți) care cer mai puțin de 500 euro pentru un eveniment. Cât de mult ar renta pentru aceștia să plătească același preț pe care îl plătește un fotograf / videograf care are un onorariu de 1500 euro?

Dacă ai o strategie bine definită și cunoști puterea platformei, și 300 euro este o investiție mult prea mică.

Gândește-te că ești într-un grup exclusivist, singura concurență sunt cele 4 oferte din clasa ta (în cazul în care sunt disponibile și au preț exact cu serviciul tău), beneficiezi de un seminar gratuit pe an (care în mod normal costă cel puțin 100 euro), beneficiezi de vizibilitate prin campanii de publicitate și restul avantajelor prezentate în această pagina.

 

13. Suntem interesați 100% și avem ca principal scop să oferim cât mai multe solicitări – conversi videografilor și fotografilor Madvideo. (Acesta fiind unul dintre motivele pentru care acceptăm un număr limitat de 15 fotografi, videografi într-un singur județ);

 

14. Platforma este dedicată serviciilor Foto – Video;

 

15. Promovăm videografi prin afișarea serviciilor pentru: Nuntă, Botez și Video Corporate;

 

16. Promovăm fotografi prin afișarea serviciilor pentru: Nuntă, Botez, Foto Produs și Ședințe foto nou născuți și bebeluși;

 

17. Investim lunar în promovări inteligente și targhetate: Adwords & Facebook;

 

18. Investim lunar în seo pentru o vizibilitate organică cât mai bună;

 

19. Ne dorim ca echipa să evolueze motiv pentru care în fiecare an organizăm un seminar (gratuit) în fiecare județ.

 

Hai in echipă!

Mergi la pagina de preselecție pentru a te înscrie sau citește mai multe articole despre proiectul Madvideo.ro

 

One thought on “Prin ce se diferențiază Madvideo.ro de restul site-urilor de profil?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close