Serviciile de fotografie – foto nunta si videografie – film de nunta au evoluat din punct de vedere al expunerii. Suntem bombardati de tot felul de reclame pe facebook, de un numar foarte mare de prestatori fotografi si videografi de nunta.

Suntem convinsi ca oamenii care cauta aceste servicii pot fi victimele unei expuneri excesive. Daca esti in cautarea unei echipe video care sa realizeze un film de nunta si nu o filmare standard, tine cont de urmatoarele sfaturi:

 

Au aparut camere video inteligente care ne-au blocat imaginatia!

In 15 ani de activitate am asistat la toate etapele de evolutie a videografiei de nunta. Insa, ce multi nu inteleg este faptul ca evolutia nu tine de tehnic. Videografia de nunta a involuat. Spunem asta cu certitudine argumentand prin slaba informare a clipurilor pe care mirii le primesc. De aici pornesc si cerinte care mai de care mai bizare de genul: Filmati si cu drona la nunta?

Ce ar fi daca mirii iti cer ca povestea lor sa fie transpusa prin ochii unui copil narator? Ar schimba datele problemei. S-au nascut multi ofertanti prefabricati datorita involutiei. Acum, mirii sunt din ce in ce mai nehotarati in alegeri chiar daca iti spun: Eu stiu pe cine am ales, e cel mai bun. Suntem convinsi ca „tema” filmului de nunta poate naste „arta” in cazul in care nu esti preocupat de: „Hai sa mai cautam ca poate gasim mai ieftin”.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Artistul nu este cel care are cel mai costisitor echipament de filmare.

Arta inseamna artist, iar artistii sunt rar de gasit. Descurajant putem spune, este faptul ca tu nu ai nevoie de un oarecare artist. Tu ai nevoie de un artist care sa vada intr-acolo unde vezi si tu. Artistul creaza conexiuni si transmite mesajul timpului prin imaginatie si viziune! Nu prin reclame, aparatura sau strategii de marketing.

Timpul decide calitatea

Ca in multe cazuri, privitorii nu sunt antrenati pentru a intelege cat de important este filmul de nunta. Din pacate noi stim ca timpul este factorul care masoara alegerile dar si calitatea. Multi dintre noi alergam dupa oferte si dupa reduceri. E, de aici porneste totul. Calitatea nu are un numitor comun cu super oferta video-foto de la nunta.

Mesajul unui film de nunta nu trebuie tratat cu subiectivism

Chiar daca multi ofertanti isi lauda munca si o privesc cu mult subiectivism, asta nu inseamna ca trebuie sa ne „lasam manipulati”. Un pas in a testa „arta mesajului” dintr-un film de nunta este acela prin care ceri sa vizualizezi un film de nunta realizat de cel putin 3 ani. Tehnic, aparatura  s-a schimbat in 3 ani! Dar mesajele? Au ramas aceleasi! Asadar, daca videograful iti va arata un film de nunta fara sa compleze prin: „Stii, e de acum 3 ani si oricum nu am avut timp la mireasa ca a intarziat la coafor… etc.” atunci esti in fata unui Artist.

Filmul de nunta nu trebuie explicat in cuvinte!

Videografia nu trebuie explicata! Trebuie privita, ascultata si inteleasa fara ca cineva sa iti spuna ca a fost realizata cu 2 sau 3 camere. Videografia de nunta poate sa transmita mult mai mult, motiv pentru care va aratam un film de nunta realizat in 2014.

Suntem convinsi ca noi, putem realiza un film de nunta la baza caruia sa stea mesajul timpului.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma