Ca in orice domeniu si in cazul filmarilor de nunta reclama are o importanta mare. Dar oare cum, in ce fel, si unde pot fi plasate aceste reclame prin videoclipuri de nunta. Bineinteles -am mai spus – ceea mai buna reclama este propriul videoclip de nunta. Filmare de nunta care, facuta la comanda respecta intru totul doleantele clientiilor, ne dau deci referinte foarte bune. Nu trebuie sa ne sfiim de reclama agresiva, important ca produsul sa ajunga la toti clientii. De aceea realizez videoclipuri de nunta scurte, videoclipuri despre nunti, filmate si montate intr-o viziunea 100% originala.

Bun, aici intervine si partea juridica, deoarece s-ar putea ca fostii client sa nu fie de acord, cu difuzarea clipului de nunta in scopuri publicitare. Dar pot foarte bine sa fac un mic filmulet, anume in acest scop. O simulare cu actori, filmulet care apoi poate fi multiplicat, si difuzat. Media folosita pentru publicitate depinde de bugetul nostru. La aceste filmulete se adauga antetul firmei, logoul echipei, a studioului, sau o prezentare scurta a cameramanului de nunta.

In trecut, m-am lovit de multe situatii in care oamenii imi cereau ca videoclipul de la nunta sa nu apara si in portofoliul meu. Indiferent de cerere sau potentialul filmarii de nunta, am fost nevoit sa nu accept o asemenea colaborare. Eu cred ca portofoliul nostru cu videoclipuri de nunta este singurul „act” care dovedeste nivelul, viziunea, evolutia dar si sclipirea pe care o detinem.

Reclama prin videoclipuri de nunta

Portofoliul cu videoclipuri de nunta trebuie sa contina imagini care sa convinga clientii ca merita sa lucreze cu noi. In aceste videoclipuri de nunta, de regula nu plasez si oferta de preturi deoarece acest aspect va fi stabilit la negocieri, la discutii, si pot diferi mult de la caz la caz in functie de doleantele clientilor. Sa nu uitam ca reclama pleaca deja de la o banala carte de vizita. Vazand-o clientii deja trag multe concluzii, putem distribuii calendare de buzunar, albume, plasate in holurile primariilor, unde se fac cununiile civile, la restaurante baruri, de regula in toate localurile frecventate de tineri. Pentru ca ei vor fi viitorii clienti. Acestea sunt cateva moduri prin care te poti promova. Eu nu am nici carte de vizita si nici nu pun ofertele de pret in videoclipurile de nunta. Eu am acest blog, e suficient.

Tin sa accentuez ca reclama prin videoclipuri de nunta trebuie sa ajunga la clienti, dar nu trebuie sa fie agressiva, cu scene deranjante, sau bagandu-le sub nasul oamenilor cu forta. O reclama buna atinge clientii, fara sa deranjeze, plaseaza aceea mica insecta numita curiozitatea, la imboldul careia, tinerii vor veni sa se intereseze, sa vada despre ce este vorba, cum se desfasoara, care sunt preturile. Ei inca n-au fost intr-o asemenea situatie nu stiu cum se poate realiza un astfel de film, costurile, si alte amanunte. De regula vor cauta si alti cameramani de nunti, ca sa faca asemanare de preturi, de conditii de filmare, se intereseaza de tot pachetul oferit.

Si bineinteles la final vor decide cu cine vor lucra. Si poate ca nu vor alege pe cel mai ieftin, ci care ofera o filmare de nunta mai interesanta. De aceea nu las neaparat din pret cautand sa fiu cel mai ieftin stiind ca am costuri mai mari. Daca reusesc sa-i conving prin portofoliul meu, sa-i fac sa inteleaga ca eu le ofer exact ce vor, ca filmul facut de mine va reflecta dorintele lor, dupa cum „l-au visat”, atunci ma vor angaja pe mine, chiar daca vor fi altii cu preturi mai mici, dar nu vor stii sa le ofere originalitate.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Cu plasarea reclamelor nu ma opresc niciodata. Daca am gasit o lucrare nu inseamna ca intru in umbra. Chiar si filmarile sunt o ocazie de reclama. Sa ne gandim numai la portul unor insemne ale studiolului. Cate un slogan bine gandit, redactat, si plasat in locuri adecvate, circulate, trebiue folosite continuu, pe deasupra aceste sloganuri trebuie reinprospatate continuu. Nu trebuie ca oamenii, posibilii clienti, sau care ne pot aduce clienti sa se plictiseasca citind sloganuri invechite. Dar, toate acestea pot circula doar in segmentul online.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma