Lansăm astăzi o nouă facilitate pe blogul de filmări nunți pentru toți ofertanții din segment. Noua rubrică de gazduire a advertorialelor se numește Recomandări de nuntă și se găsește în meniul principal al blogului nostru. Mai jos vă prezentăm condițiile de publicare a advertorialelor pe blogul nostru.

Toți cei care sunt interesați să publice un advertorial de nuntă pe blogul de filmări nunți trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • Articolul scris trebuie să conțină minim 300 de cuvinte.
  • Articolul va include 1 link extern spre site-ul pe care doriți să-l promovați. Atenție: Se pot promova doar site-uri din nișa nunților. Este exclusă publicarea advertorialelor ce nu țin de segmentul nunților.
  • Articolul poate include o serie de fotografii și maxim 2 clipuri video găzduite de noi sau alte platforme. În cazul advertorialelor pentru fotografi, restaurante și make-up artiști se pot crea galerii foto personalizate conform design-ului existent.

Unde este poziționat un advertorial?

Pentru a garanta cea mai mare expunere vizibilă a advertorialului, acesta va fi poziționat în meniul principal al blogului în Ce trebuie să știi >> Recomandări de nuntă. În acest mod asigurăm cea mai mare calitate de trafic.

Cum arată un advertorial?

La ce este folositor un advertorial pe blogul de filmări nunți?

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Nișa website-ului care găzduiește advertorialul este cel mai important factor atât pentru potențiali clienți dar și pentru motoarele de căutare. În primul rând că prin publicarea unui advertorial despre serviciile pe care le prestezi intri direct în contact cu o audiență interesată de nișa în care activezi.  Link-urile oferite îți aduc beneficii directe către noi potențiali clienti dar și în toate motoarele de căutare.

Cât costă?

Prețul unui advertorial exclusiv pe nișa de nunți este de 200 ron. Afișarea advertorialului de nuntă va fi permanentă pe blogul de filmări nunți.

Mai multe informații?

email: contact@madvideo.ro | telefon: 0720 545 641

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma