Multa lume ma intreaba ce le recomand pentru filmarea nuntii. Am decis sa scriu in acest articol modul in care vad eu lucrurile despre “nevoia” oamenilor de filmarea nuntii. Remarc faptul ca nu am sa dau nume de videografi si nici de locatii de nunta.

In acest articol gasesti oferta video pe care eu o recomand oricarui cuplu ce se afla in cautarea videografului de nunta.

Oferta video pentru nunta pe care eu o recomand.

Filmarea intregului eveniment cu 2 camere dslr, una dintre acestea sa aiba obiectiv tele pentru a surprinde intr-un mod natural expresii. Va recomand de asemenea ca una dintre camere sa aiba obiectiv wide pentru a suprinde locatia si nu numai. Cu cat incadraturile sunt diversificate cu atat filmarea va cuprinde mai multa informatie si va deveni mult mai placuta din punct de vedere vizual.

Realizarea un clip best moment cu o durata maxima de 5 minute. Rolul acestui clip este acela de a transmite atmosfera marelui eveniment. Atentie, eu cred ca acest clip best moments nu eticheaza traducerea sa. Pentru a transmite avem nevoie de cadre de legatura si nici de cum de cele mai importante momente din nunta. Viziunea videografilor difera foarte mult fata de cea a mirilor cand vine vorba de cele mai importante momente.

Realizarea unui film cu o durata aproximativa de 1 ora si 30 minute ce va cuprinde intreaga nunta, editata conform timpului de filmare bruta. Ca si sisteme de stabilizare recomand sa obtati pentru filmarea cu flycam-ul. De asemenea recomand ca filmarea sa fie livrata pe suport blu ray la rezolutia 1920×1080.

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

avatar
  Subscribe  
Anunta-ma