Dupa cum bine stiti sunt oameni care acorda o importanta mai mare pentru filmarea de nunta si altii care nu pun prea mare pret pe acest serviciu. Pentru ca sunt foarte curios, am incercat sa imi argumentez de ce oamenii se pot indrepta catre extreme cand vine vorba de filmarea nuntii. In acest articol nu vorbesc despre preturi. Nu voi face referire la serviciile scumpe sau ieftine. Cu o minima documentare sunt convins ca poti achizitiona servicii calitative la orice buget. Disponibilitate sa fie…

Legatura dintre oameni se reflecta oare in deciziile acestora cand vine vorba de filmarea de nunta sau fotografierea acesteia? Ai vazut miri care se feresc de aparatul de fotografiat? Sau, ai auzit argumentarea: Nu suntem fotogenici, nu ne place sa fim filmati sau fotografiati. Daca nu ai auzit pana acum, afla ca eu am auzit de multe ori. Oare oamenilor le este frica sau au trac de responsabilitatea implicarii in proiect?

Situatia se schimba de la caz la caz, de aceea vreau sa punctez un aspect interesant pentru mine sau/si viata de cuplu in general. Esti femeie si ai gasit dupa o lunga asteptare barbatul mult dorit. Cum va arata nunta ta? Eu zic ca in momentul in care 2 persoane se atrag atat de mult, acestea au tendinta de a imortaliza momentele mult mai des decat un cuplu care sa zicem nu se atrage atat de mult.

Dar, ce se intampla in cazul in care esti la a treia nunta? Oare mai ai nevoie de fast, imortalizat sau mesaj in ceea ce inseamna prezentul? Pentru mine este inca un mister de ce oamenii ajung la a treia sau a patra casatorie. Oare se grabesc? Sau oare fac parte din grupul acela de care am vorbit mai sus. Pot ajunge doua persoane sa traiasca atat de intens incat sa consume orice legatura? Eu zic ca da…

Eu cred ca relatia de cuplu a mirilor influenteaza filmarea nuntii! Probabil ca de aici se pot dezvolta foarte multe subiecte despre care sa scriem. Unul dintre acesta a fost lacrima miresei. De ce plange o mireasa in ziua nuntii? Trecut, regret? Emotie, prezent? Viitor, fericire? Nimeni nu stie ce se afla in spatele reactiilor pe care oamenii le au. Revenind la subiect vreau sa iti pun urmatoarea intrebare:

Crezi ca filmarea de nunta poate fi influentata de relatia de cuplu a mirilor?

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

avatar
  Subscribe  
Anunta-ma