Ai idee care sunt riscurile colaborarii cu un videographer si fotograf de nunta amator? Iti spun eu. Nu ai nici cea mai mica idee despre aceasta posibila colaborare. Tin sa precizez ca prin acest articol nu vreau sa creez o imagine negativa ofertantilor amatori. Vreau doar sa iti ofer informatia despre riscurile colaborarii cu un videographer si fotograf de nunta amator.

In colaborarea cu un videographer si fotograf de nunta amator trebuie sa stii ca rezultatul final nu te va surprinde. Este si normal. Investitie minima, beneficii maxime… e greu. Ieftin si bun nu exista. Scump si prost exista. Toate exemplele pe care le voi enumera mai jos reprezinta cazuri reale. Multe dintre riscurile prezentate mai jos sunt subiecte foarte dezbatute pe forumurile de nunta.

Riscurile colaborarii cu un videographer si fotograf de nunta amator

  1. Risti sa primesti doar promisiuni.
  2. Risti sa pierzi avansul pe care l-ai platit pentru asa zisele servicii.
  3. Risti ca ofertantul sa se prezinte cu un alt staff la evenimentul tau.
  4. Risti sa nu vina la evenimentul tau. Nu includ forta majora.
  5. Risti sa iti prelungeasca foarte mult termenul de predare.
  6. Risti ca rezultatul final sa nu fie pe masura asteptarilor tale
  7. Risti sa ai lipsuri de informatie. Momente neinregistrate.

Acestea sunt principalele riscuri in colaborarea cu un videograf si fotograf de nunta amator. Decat sa platesti o suma foarte mica pentru servicii atat de importante, mai bine nu o face. De ce sa platesti pentru ceva ce nu iti place. Ti-ai cumpara o rochie de nunta care sa nu iti placa? Te-ai casatorii cu un barbat pe care nu-l iubesti? Te sfatuiesc sa ai grija de amintirile tale. Informeaza-te despre videografia si fotografia de nunta. Informatia din acest articol reprezinta viziunea unui videographer despre riscurile colaborarii cu un videographer si fotograf de nunta amator.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma