Segmentul serviciilor de filmare nunta aduna din ce in ce mai multi cameramani, videografi si editori din domeniu. Ingrijorarea mare vine atunci cand in aceasta bransa intra persoane tinta catre realizarea rapida de bugete. Ce se intampla in segmentul filmarilor de nunti si unde va ajunge videografia de nunta peste cativa ani, discutam pe larg in acest articol. Fiecare profesionist sau amator are o durata de timp in care poate profesa. Cat de mult este afectata calitatea serviciilor video de nunta de valul imens de ofertanti dar si care sunt beneficiile unui numar cat mai mare de cameramani de nunti, dezbatem in acest articol.

In ultimul an s-a dublat numarul prestatorilor de filmari nunti. Totul se datoreaza in primul rand informatiilor vandute ieftin in online. Chiar daca nu se atinge nici macar un nivel decent de documentare, multi viitori cameramani intra intr-un segment fara sa cunoasca bresele acestuia. Din pacate sau din fericire exista o durata de timp in care acesti cameramani pot practica acest job. Un job relativ usor care poate aduce profit. Fara sa fac o prezentare a serviciilor de filmari nunti, pot spune ca iluzia beneficiilor financiare ii face pe multi sa intre in acest segment fara sa mai stea prea mult pe ganduri.

Avem nevoie de o camera, de doua sau trei obiective, un calculator mai bunicel si gata pot sa fac si eu. Informatiile despre editare le gasesc pe internet. Plugin-urile cu efecte digitale au fost inlocuite de cele coloristice, asa ca de ce nu m-as apuca sa filmez nunti? Exista cazuri mult mai fericite in care viitorii cameramani pot asista la asa zisele workshop-uri de filmare nunta. Din pacate exista o parte necunoscuta de majoritatea noilor ofertanti.

Se inmultesc prestatorii serviciilor de filmare nunta

Evolutia ca individ dar si ca grup are cel mai important rol in dezvoltarea afacerii pe care vrei sa o faci. Degeaba acumulezi informatii tehnice daca nu ai in spate o strategie solida de marketing care sa iti asigure venituri sau clienti pe un termen de minim 3 ani. Pentru ca totul evolueaza extrem de rapid, s-a ajuns ca portofoliul unui cameraman de nunta sa fie util doar pentru o perioada de 1 an, maxim 2 in cazul in care filmarile acestuia au fost „bine” finantate.

Un alt aspect care ii dezechilibreaza pe multi in gandire este costul camerelor de filmat. Acum, accesibile oricui, acestea par o simpla oportunitate de a incerca. Nimic… mai mult! Sigur ca sansele ca un numar de cameramani dintr-o masa sunt foarte mari ca acestia sa ajunga ofertanti de incredere in segmentul filmarilor de nunti. In scurt timp segmentul filmarilor de nunti va crea cineasti de nunta. In prezent exista videografi si cameramani de nunta. Dezvoltarea proiectelor realizate de videografi va transforma rezultatele acestora in filme cinematice de nunta. Acum, evolutia videografilor profesionisti de nunta este pe plan international. Platformele existente de comunitati internatioanle ofera opurtunitati celor pro de lucra oriunde si oricand.

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Madalin Dumitrucosty Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
costy
Cititor
costy

Sunt si oameni ambitiosi care vor reusi, asa cum ai fost si tu