Asa cum o spune si titlul acestui articol se va renunta la colaboarea cu oamenii dezinteresati de calitatea filmarii de nunta. Inca nu am luat aceasta hotarare dar urmeaza sa facem consiliu cu toti cameramanii prezenti pe madvideo si sa dezbatem acest subiect. De ce sa oferim noi oamenilor atentie cand ei nici macar nu iti respecta meseria. Este normal sau nu sa nu respecti un ofertant pe larg in acest articol.

Nu pot sa inteleg oamenii care nici macar nu citesc un simplu text. Spre exemplu programul nostru in care ne pot contacta oamenii telefonic este de luni pana vineri in intervalul orelor 10 – 16. De ce unii isi permit sa te sune duminica seara la 10? Poate nu au stiut.. asa e, dar pe site scrie foarte clar programul nostru. In fine, acesta il consider un aspect minor referitor la renuntarea mea de a colabora cu oamenii dezinteresati de calitatea filmarii de nunta. Un aspect foarte important pentru mine este ca oamenii sa fie informati sau macar sa ofere senzatia ca sunt interesati de calitatea filmarii de nunta. Am ales sa scriu alaturi de colegii mei pe blog in ideea ca voi scapa de intrebarile „plictisitoare” pe care le aud in momentul unei intalniri. Zilele trecute am fost la o intalnire unde am fost intrebat: Cu ce camera filmezi la nunta? Cum te vei imbraca in ziua nuntii? Cate cd-uri imi dai la sfarsitul nuntii? Sunt un om calm ce imi place sa ofer oamenilor tot sprijinul meu indiferent de deciziile pe care acestia le vor lua. Asa cum eu scriu in fiecare zi la blog cu scopul ca oamenii sa aiba toate resursele necesare unei bune informari, am pretentia ca oamenii sa ofere respect.

De ce se va renunta la colaborarea cu oamenii dezinteresati de calitatea filmarii de nunta

Eu sunt dispus sa renunt la colaborarea cu oamenii dezinteresati pentru ca scopul meu nu este sa concep kilograme de nunti. Eu imi doresc oameni care la randul lor isi doresc calitate prin originalitate si simt artistic. Evolutia in rezultatele filmarilor de nunta pentru mine inseamna aprofundarea legaturii intre ofertant si client la nivel de stare, concept, creatie dar si lungime de unda. Nu am nimic impotriva celor care nu se informeaza cum nu am nimic cu cei care accepta sa lucreze pentru asemenea persoane. Este decizia fiecaruia si trebuie respectata. Indiferent de scopuri sau resurse prefer sa aprofundez ceea ce inca nu stiu despre video decat sa nu ofer respect meseriei mele filmand zeci sute de ore inutile in evolutia mea.

Sunt de parere ca nu printr-un numar mare de nunti contractate se defineste voloarea unui videograf profesionist. Merg pe principiul ca decat sa am 30 de evenimente pe an in care rolul meu este doar de „a filma”, prefer sa filmez la 10 nunti unde originalitatea viziunii mele este principalul factor ce ii determina pe oameni sa lucreze cu mine. Chiar daca videografia de nunta trece printr-o etapa delicata in care cameramanii de nunta se inmultesc peste noapte, eu sunt de parere ca o dezvoltare pe termen lung iti va permite sa te concentrezi asupra unui numar mult mai restrans de evenimente. Respect si ofer tot sprijinul informational persoanelor care isi doresc simplitate prin originalitate. Informatia prezentata in acest articol nu se adreseaza si nu face referire la nici un nume existent in videografia de nunta.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma