De ce sa spui NU sedintei foto din parc?

Citit de: 840 ori

Mare atentie la sedinta video foto din parc. Spune si tu stop acestor sesiuni! Nu te lasa influentat de masa mirilor care se pozeaza sau filmeaza prin parcuri. Ajungi si tu foarte usor la o sesiune foto video in parc doar daca iti lipseste informatia. Inainte de a programa sedinta minune, afla ce parere au profesionistii despre sedinta video foto in parc. Asa cum am spus si in video-ul de mai sus, e bine sa iei in calcul urmatoarele sfaturi:

  1. Nu realiza sedinta foto simultat cu filmarea.
  2. Nu realiza sedinta foto intr-o singura locatie.
  3. Nu realiza filmarile intr-o singura zi.
  4. Nu va incepeti filmarile fara a avea o baza solida in conceptul filmului.
  5. Din categoria: De evitat la sedinta video foto pentru nunta ,face parte si implicarea persoanelor cu rol de “companie” la sedinta foto.
  6. Nu refuzati sedinta foto sau video in cazul in care este inclusa in pret.

Eu zic ca timpul pe care il oferiti fotografilor si cameramanilor pentru filmarea si fotografierea nuntii este foarte important. Este o regula nescrisa pe care multi viitori miri nu o cunosc. Potentialul unui cameraman sau fotograf de nunta isi face simtita prezente doar in cazul in care nunta este bine organizata iar spatiile iti ofera libertatea de a compune. Chiar daca vorbim de un eveniment live, exista mai multe momente prin care atat fotografii cat si cameramanii isi pot pune amprenta prin crearea de actiuni, compozitii sau scene.

Ești în căutarea serviciilor de filmări nunți? Te putem ajuta!
Suntem cea mai mare echipă de cameramani de nuntă ajunși la stadiul de videografi și cineaști ce oferim servicii profesionale de filmări nunți.
Vezi echipa

Retine! Sedinta de video nunta nu inseamna filmarea unei sedinte foto.

Similare

Leave a Reply

4 Comentarii in "De ce sa spui NU sedintei foto din parc?"

Anunta-ma
avatar
Filtreaza dupa:   noi | vechi | cele mai votate
Leo
Cititor

Bun articolul! Felicitari

rebell
Cititor
rebell

Te duceai in parc pe vremea lu tataie acum tu te duci la Can. Fiecare dupa cum il taie capul. Si daca tot sunt daia care se tot duc prin parcuri sa pozeze sau sa filmeze, le recomand si o punga de seminte de floarea soarelui.

Ioana Rădulescu
Cititor
Ioana Rădulescu

Poate că și ședința video foto din parc face parte din tradițiile de nuntă. 😉

wpDiscuz