Cum a evoluat serviciul de filmari nunti?

Precum totul evolueaza din ce in ce mai repede, si mai semnificativ, vestea buna e, ca si industria filmelor de nunta a ajuns la o noua generatie mult mai dinamica, mai artistica. Cu alte cuvinte, serviciul de filmari nunti a evoluat. Filmul tau de nunta, acum e mult mai captivant, si nu te vei plictisii nici o secunda. Aproape, de necrezut, cat de mult a evoluat acest domeniu in ultimii 6-7 ani. Video-urile se realizeaza in decoruri cat mai extravagante, si noncomformiste. Citeste integral acest articol si afla cum a evoluat serviciul de filmari nunti.

Multi spun, ca fotografiile sunt cele mai importante, deoarece ele sunt la indemana, si prea putin probabil sa revedem filmul nuntii noastre dupa cativa ani, deoarece e lung si plictisitor.

Ei bine, de cativa ani nu mai este asa. Orice ai spune despre fotografii, si oricat de importante ar fi, cu siguranta nu iti va reda momentul in care ai spus DA.. Serviciul de filmari nunti a evoluat atat de mult incat a ajuns la nivelul productiilor de scurt metraj. Recent am fost desemnat videograful anului 2013. Afla si tu cat de mult a evoluat serviciul de filmari nunti vizualizand filmele realizate de mine.

Din pacate, nu multi inteleg ce vreau sa exprim aici, deoarece le este mai simplu sa se uite la o fotografie si sa spuna: “da..e foarte frumoasa”

Acum filmariile de nunta de alta data, s-au transformat in FILME CINEMATOGRAFICE, si sunt alcatuite in asa fel incat nu vei sarii peste niciun cadru, vei simtii emotia din acea zi, si te vei simtii cu adevarat special, exact ca un actor al unei pelicule celebre. Aceste productii, spun o poveste unica si diferita, la fiecare nunta in parte.

Evolutie

 

Care sunt totusi factorii relevanti, care au adus la aceasta schimbare?

  1. DSLR-ul (Digital Single Lens Reflex), folosit pe modul de filmare, rezulta o calitate incredibila datorita senzorului mare. Acesta ne introduce intr-o alta dimensiune a filmului. Cel mai apreciat aspect la aceste aparate este flexibilitatea. Schimbarea obiectivelor ofera posibilitati infinite de creatie. Una dintre cele mai spectaculoase efecte, este adancimea mare de camp, care ne ajuta sa focusam pe detalii, si sa estompam fundalul. (Dupa cum spuneam, exact ca in filmele de cinema)
  2. Adancimea de camp ajuta la concentrarea atentiei, pentru un anumit element din film, dar ne ajuta si la crearea unor cadre artistice. Ex.: Focusam pe o floare din decor, apoi schimbam brusc/sau usor (in fuctie de ritmica filmului) pe expresia miriilor.
  3. Uneltele pentru controlul miscarii camerelor, ajuta la o continua miscare a cadrelor, intr-un mod profesionist, realizand o dinamica fluenta.

 

Exemple de unelte utile in serviciul de filmari nunti: Steadycam – ajuta la stabilizarea perfecta a imaginii, in asa fel incat si imaginiile in miscare vor fi stabile.; Slider-ajuta la crearea cadrelor, de lifting, cand camera e controlata intr-o miscare fluenta pe verticala sau pe orizontala.

Filmele cinematografice, spre deosebire de cele obisnuite, au o lungime de aproximativ 60 de minute, avand ca si continut, cele mai importante momente de la nunta.

Acum putem spune, ca vom revedea filmul nuntii noastre in fiecare an.

Vei avea si intreg materialul filmat de la nunta ta, asta in cazul in care vrei sa vizionezi toate momentele. Serviciul de filmari nunti a evoluat enorm si va evolua intr-un ritm alert.

Similare

Leave a Reply

2 Comentarii in "Cum a evoluat serviciul de filmari nunti? "

avatar
  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Alina Gheorghe
Cititor
Alina Gheorghe

Ma uitam la fotografia ta… ce maini frumoase ai, cu degete lungi, parca facute special sa tine camera de filmat si sa plamadeasca arta. 🙂
Or fi fotografiile importante, dar nu-s la fel de dinamice si de graitoare cum sunt filmarile…

Janin
Cititor

Prin simplul fapt ca traim, evoluam. Unii dintre noi. Restul suntem doar un public ce asista la evolutia altora. Te felicit pentru ca vrei sa evoluezi.