Am ales sa va ofer cateva sfaturi pentru filmarea botezului, pentru ca nu sunt de acord cu unele aspecte. Se poate numii „Faza comica” sau „Lipsa de Respect”. Alegi ca filmarea botezului sa fie realizata de un cameraman profesionist. Esti de apreciat! Dar, alegerea ta nu ofera siguranta unui rezultat bun. Sti de ce? In acest articol voi scrie cateva stafuri de care ar fi bine sa ti cont. Asta, doar in cazul in care iti doresti o filmare profesionala de botez. si accepti cateva sfaturi pentru filmarea botezului.

Am vazut ca se poarta botezarea a mai multor copii in acelasi timp. Doamne, fereste! Ar spune un cameraman profesionist. Dar, unde este problema? Ne gandim ca suntem intr-o Biserica de marime „medie”. Aici se vor boteza 3 copii. La un asemenea eveniment se strang in medie 30 de persoane pentru un copil. Deja ajungem ca in aceea biserica sa se afle 90 de persoane. Bun! Sa presupunem ca inca totul se incadreaza in conditiile optime de filmare. Dar, ce facem cu 3 asa zisi specialisti pe video si 3 fotografi profesionisti? Conditiile devin imposibile, chiar daca staff-ul este pro. Ce se intampla daca unul dintre operatori este amator? Va zic eu. Va distruge totul! Eu nu am nimic impotriva botezului. Dar, nu inteleg si nici n-am sa inteleg de ce se opteaza pentru aceasta varianta.

Sfaturi pentru filmarea botezului

Am avut ocazia sa vorbesc despre acest subiect cu un reprezentant al bisericii ortodoxe. Stiti ce a raspuns? Mai baiete, Iisus a asteptat la rand ca sa intre in apa Iordanului pentru a fi botezat de catre Ioan. Asa cum Domnul Iisus a fost Botezat alaturi de mai multe persoane, asa si copii trebuiesc botezati. Nu vreau sa intru in polemica pe acest subiect. Sunt de acord, doar ca nu vad cine ar putea sa ne inteleaga. Cameramanii profesionisti nu impun aceasta regula. Cred ca parintii copilului au responsabiliatea cea mai mare pentru conditiile optime pe care trebuie sa le oferi unui profesionist ce va filma botezul. Asa cum scriu in majoritatea posturilor mele, va indrum sa va informati. Este bine sa va documentati si sa cititi cat mai multe sfaturi pentru filmarea botezului. Doar asa se pot optine rezultate bune.

Am explicat aceasta situatie unui potential client. I-am spus ca materialul din punct de vedere al calitatii va avea mult de suferit. Raspunsul lui a fost: De ce? Nu poti filma hd? Sau cum.. Nu se vede bine, ca nu inteleg. Sunt de parere ca mai bine nu colaborezi cu acest segment de clienti. Evolutia unui profesionist este redata de calitatea rezultatelor sale. Asa ca, indiferent ca iti doresti filmare botez PRO sau AMT… trebuie sa oferi conditii optime de filmare.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma