Apreciezi interesul acelor invitati care vor sa te ajute? Dar, am intalnit invitati care efectiv ma enervau foarte rau. Cum sa-i spui unui cameraman profesionist de nunta ce trebuie sa filmeze. Parca ii si aud: Uite, filmeaza acolo, ca uite ce frumos se vede. Sau, bai prinde si aia, ca sunt niste prieteni cu mine care m-au ajutat cand am fost eu in armata. Hello, pe ce lume traim? Comunicarea cu oamenii nu este interzisa, ba chiar specialistii din marketing o recomanda. Comunicare! Nu Sfaturi! Asa ca nu tinem cont de sfaturile invitatilor pentru filmarea si fotografierea nuntii.

Acest articol este scris cu intentia de a sustine postul in care am scris depre cum iti pot distruge invitatii filmul nuntii tale. Pentru ca suntem loviti de aceste intamplari, am hotarat sa dezbat acest inconvenient. Ce este nunta, toata lumea stie. Cum se obtine o filmare cinematica de nunta, mai putin stiu! Cine are responsabilitatea acestor persoane care ne spun noua ce sa facem? Mirele si mireasa? Nu cred! Acestia au avut initiativa sa colaboreze cu un fotograf si un cameraman profesionist de nunta. Cred ca acest disconfort se trage din origini. Mereu gasim specialisti la orice eveniment. Eu incerc sa imi pastrez calmul de fiecare data cand sunt pus in aceasta situatie. Partea interesanta este ca eu, presupun ca si altii, ne folosim resursele pentru a ne calma. Nu cred ca asta e motivul pentru care ne-ai angajat la nunta ta. Este mult mai util ca noi sa ne folosim resursele pentru a creea. Am sa enumar cateva exemple de sfaturi primite de la invitati pentru filmarea si fotografierea nuntii.

Sfaturile invitatilor pentru filmarea si fotografierea nuntii

  • De ce filmezi cu aparate dslr, sunt mult mai bune camerele video.
  • Ce faci ma cu trepiedul asta aici, nu vezi ce aglomerat este, urca-te pe un scaun si filmeaza de sus.
  • Filmeaza si tu cand coboara din masina, ca se vede frumos. Sa se vada masina.. ai inteles?
  • Ia si tu cadre pe la mese cu toata lumea.
  • Filmeaza si tu cand se dau dedicatii.
  • Filmeaza si tu muzica.

Da! si lista poate continua… Remember: Oameni buni, nu avem nevoie de sfaturile invitatilor specialisti. Acestia sunt un real disconfort pentru noi. Stiu ca mirii nu au nici o vina, dar, trebuie sa intelegeti ca pentru rezultate bune ai nevoie sa oferi conditii optime de lucru unei echipe de fotografi si cameramani. Sfaturile invitatilor pentru filmare si fotografierea nuntii nu fac altceva decat sa ne ingreuneze munca!

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma