Sincronizare automata a imaginilor

Citit de: 1187 ori

Cauta inteligent videograful de nunta

Află din acest video cum să cauți inteligent videograful de nuntă. Prezentarea acestui clip este realizată de Mădălin D. și are rol de informare cu privire la funcționalitatea platformei de videografi.

Pentru ca stiu cat de mult conteaza sa economisesti timp, in acest video tutrial iti voi explica cum poti sincroniza automat o serie de imagini. Este foarte simplu si destul de rentabil pentru cei care au un volum mare de sincronizari. Marea majoritate a videografilor de nunti prefera aceasta metoda de sincronizare automata a imaginilor pentru ca volumul de lucru este foarte mare iar timpul alocat sincronizarilor este mult mai mic.

Asa cum am prezentat in video-ul de mai sus este vorba de o sincronizare autoamata a imaginilor cu ajutorul plugin-ului plural eyes. Acest plugin poate fi folosit pe toate platformele de editare. Eu am ales sa lucrez in Sony Vegas pentru ca din punctul meu de vedere consuma cele mai putine resurse. In cazul in care nu ai o cantitate mare de imagini pe care vrei sa le sincronizezi, eu iti recomand sincronizarea manuala confom sunetului.

Similare

Leave a Reply

2 Comentarii in "Sincronizare automata a imaginilor"

Anunta-ma
avatar
Filtreaza dupa:   noi | vechi | cele mai votate
Justyn
Cititor
Justyn

Foarte Util tutorialul!Miii de multumiri!

gabriel
Cititor
gabriel

bv bv bv esti super ok …dar cel mai mult imi place modul cum explici. primele editari la evenimente le-am facut tot in vegas invatand de pe tutoriale multe din ele explicate aiurea ….imi place felul tau de a explica bvb bvbv domnule.