Suntem cu totii fiinte sociale, oameni care au adanc inradacinata nevoia de interactiune cu alti oameni. Socializarea este o activitate cotidiana, indiferent de importanta pe care i-o dam. Socializarea inainte de nunta este foarte importanta, chiar daca iti rapeste ore intregi din aceasta perioada deja supra aglomerata, si presupune: Vizitele pe care le faci cu scopul de a duce invitatiile de nunta. Nu poti trimite invitatiile prin posta, e-mail, fax sau prin intermediul altor persoane, in special atunci cand persoanele vizate locuiesc in acelasi oras cu tine. Rudele indepartate, cu care nu ai timpul si energia necesara sa mentii o legatura stransa, nu trebuie neglijate nici ele. Chiar si cunostintele din orasele invecintate trebuie vizitate inainte de nunta pentru a le fi inmanata o invitatie.

Aceasta vizita da invitatilor sentimentul ca sunt asteptati din tot sufletul sa participe la momentul in care mirii isi unesc destinele iar absenta lor nu ar trece deloc neobservata.

Intalnirile cu parinti, prieteni, rude apropiate pentru a “va sfatui” in legatura cu detalii specifice nuntii pentru stabilirea carora simti ca ai avea nevoie de un sfat sau de o a doua opinie, fac si ele parte din procesul de socializare dinainte de nunta.

Socializarea inainte de nunta

Mama te poate ajuta sa alegi tortul, verisoara care a avut nunta acum 2-3 ani iti poate face recomandari in legatura aspectele organizatorice cu care nu reusesti sa o scoti la capat iar prietenii sunt acolo pentru tine, sa te sprijine cand simti ca nu vei reusi si sa te sustina in tot ceea ce iti propui.

Depinde de tine daca le dai ocazia sa te ajute, mai ales ca in toata nebunia de dinainte de nunta primul lucru de care ai nevoie este sprijinul unui prieten adevarat sau un sfat bine intentionat atunci cand simti ca optiunile pe care le ai la dispozitie sunt multe, iar alegerea e grea.

Chiar si atunci cand nunta nu are o amploare foarte mare, este bine ca, in tot ceea ce faci pentru a o organiza, sa ai pe cineva care “sa iti faca galerie”. Adica cineva care sa iti arate ca e acolo sa te ajute cu orice ai avea nevoie si sa te sprijine in ceea ce trebuie sa faci pe cont propriu.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Ce legatura are cu fimarea de nunta socializarea in scopul organizarii nuntii?

Una foarte stransa. De fapt, este un cerc vicios.

Socializarea inainte de nunta

Prin implicarea a cat mai multor invitati in procesul de organizare, chiar si prin simplul fapt ca le povestesti cum merg treburile, ii faci sa se simta partasi la nunta inca dinainte ca ea sa aiba loc, curiosi in legatura cu rezultatul tuturor pregatirilor sau le poti inspira sentimentul ca au luat parte si ei la realizarea evenimentului.

Ei vor fi mai mult decat incantati sa ia parte la rezultatul eforturilor la care au contribuit, si vor face tot posibilul sa nu se simta obositi sau plictisiti in timpul nuntii (trebuie sa recunoastem ca se mai intampla, mai ales in cazul persoanelor trecute de a doua tinerete) . Aceasta incantare va fi foarte vizibila si pe camerele de filmat, rezultand intr-un film perfect al unei nunti reusite, cu invitati fericiti sa participe la ea.

Socializarea inainte de nunta

Invitatii inclusi in socializarea dinainte de nunta se vor simti mandri si responsabili de perfectiunea nuntii la organizarea careia au participat si ei intr-o masura mai mica sau mai mare. Prin urmare, vor dori sa aiba o amintire a acesteia pe care timpul sa nu o poata altera, amintire ce se concretizeaza in filmul nuntii. Daca omiti sa angajezi un videograf pentru a-l realiza, s-ar putea ca fericirea invitatilor sa nu fie completa stiind ca au contribuit la ceva efemer. Iar daca invitatii nu sunt pe deplin multumiri si fericiti sa participe la nunta ta, aceste sentimente te vor afecta si pe tine in mod involuntar.

Sfaturi pentru o nunta reusita, care sa fie tinuta minte nu doar de actorii principali, mirii, ci si de invitati: nu neglija socializarea dinainte de nunta, si nu exclude pe nimeni din ea. Bineinteles, apeleaza la un videograf pentru a face ziua, la organizarea careia ati participat cu totii, de neuitat in fata timpului.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma