Fara sa exageram putem spune ca nunta este evenimentul cel mai important in viata unui om, iar spiritul din filmarea nuntii reprezinta nivelul la care starile ajung sa contureze oameni. Cuplul deja incepe sa-si planifice-proiecteze modul, coloristica, imbracamintea, in general toate lucrurile legate de nunta inca din momentele in care s-au decis ca-si vor trai viitorul impreuna, ca vor avea copii ,ca… Fata deja incepe sa viseze la rochia de nunta, baiatul la muzica, si ultima seara de burlacie. Si visand vor ca cea mai frumoasa nunta sa fie imortalizata, sa se uite in vremurile din urma in cate o seara ploioasa la filmul in care se vor revedea pe ei, si vor revedea invitatii, care care s-au imprastiat in zarile departate. Citeste integral acest articol si vezi ce inseamna spiritul din filmarea nuntii in viziunea mea.

Ca ei, atunci sa fie invaluiti de un sentiment nostalgic frumos se cere ca noi acum sa realizam filmul care sa prezinte intradevar ceea mai frumoasa nunta. Si pentru ca nu exista doua nunti la fel, trebuie sa stim sa dam ficareia o particularitate, o culoare aparte, care se muleaza perfect, pe dorinta noului cuplu. Ei in aceste momente vad totul prin ochii fericirii, orice film in care fata se vede cu buchetul de mireasa o bucura, baiatul isi revede pritenii, si eventualele glume in timpul nuntii, care acum il distreaza…. Toate acestea intaresc spiritul din filmarea nuntii.

Dar! Poate ca nu tot ce vad ii vor distra si nu toate imaginile vor reveni, cu o nostalgie calda. Totul tine de maniera conceptului pentru filmarea de nunta.

Daca: noi acum vom face un film de duzina, filmam toata nunta dintr-o perspectiva comuna, uzata fara sa gasim particularitati aparte. Trebuie sa gasim o modalitate, un stil, in care filmul realizat de noi sa nu le placa numai acum ci si…atunci. Sa le aduca bucurie, sa fie mandri, si sa-l vada in seriile plictisitoare impreuna cu prietenii langa gura sobei, la un pahar cu vin cald. Sa le plrelungim bucuria nuntii, dincolo de nunta de aur, chiar pana la… de ce? Pentru ca spiritul din filmarea nuntii iti poate trezii emotia acelei zile toata viata.

Concept realizabil cu minim 2 camere – Spiritul din filmarea nuntii

Ca sa putem realiza asa ceva nu  ajunge o camera super performanta, nici macar o pregatire de specialitate. Ci, ca sa reusim aceasta performanta va trebui sa studiem foarte multe cupluri, sa vedem cum au evoluat viata lor dupa marele DA, sa stim sa tragem concluzii corecte din bucuriile si necazurile acestora. Si atunci poate vom reusi sa realizam un portret robot al miresei si mirelui ideal, care sa se poate bucura pentru acelasi lucru la fel de bine si acum, si atunci. (De aceea este important sa-i cunoastem  bine si pe miri, dar despre acest lucru vorbim altadata). Acum este suficient daca spunem ca portretul robot realizat de noi va fi „imbracat” cu datele particulare despre noii protagonisti, cunoscandu-le foarte bine visele, dorintele, posibilitatile de a le realiza. Spiritul din filmarea nuntii se bazeaza in primul rand pe legaturile lor cu mediul in general din care se va forma buchetul invitatilor, si care ii va bucura in viitor sau unii ii vor dezamagii. Cunoscand aceste legaturi vom sti care sunt persoanele care trebuie prezentate mai in lumina, iar altii, ca sa nu-i deranjeze mai tarziu, ii filmam mai putini, din unghiuri mai neutre sa nu para mai importanti ca ceilalti. Printre invitati vor fi oameni de doua categorii. Invitatii din placere, si cei care…trebuie sa fie invitati prin forta unor imprejurari.  Toti vor trebui sa fie pe film dar fara sa deranjeze prezenta mai in… fata a unui invitat nedorit, si ramanerea in umbra altora, care au adus, si poate aduc si atunci bucurie.

Se cuvine deci sa tratam evenimentul nu numai ca operator videograf de nunta ci ca un artist, care stie sa scoata din materie prima o lucrare care cu timpul creste in valoare. Daca mergi pe principiul de argumentare a conceptului, sigur spiritul din filmarea nuntii iti va ramane stocat pe discuri intr-un mod care sa te binedispuna de fiecare data cand le vei viziona.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma